• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pokaždé, když jdu v Dejvicích do knihovny kolem budovy strojárny, tak se mi vybaví mezipřednáškové posedávání na lavičkách pod stromy s bagetou z bufetu u mámy Salmonely - akorát teda pivo tam neměli :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: u nás šlo nosit pivo na přednášku a naše bufetářka byla hodná, takže nám nebránila hlídáním skla ve studiu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Nejlíp se ale stejně lemtalo na Céčku. Ani se nedivím, že sem tu hnojárnu nedodělal...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KATIA: na lesárně v Suchodole jsme měli krásný bufet s točeným pivem už před ... no hodně lety. Otevřeli ji, když jsem byla v druháku, takže úplně od začátku a minulého tisíciletí. :))

(Já chci být zpátky v druháku :))
    KATIA
    KATIA --- ---
    TRISSIE: a mají tam bezva kavárny:-) kampusy českým VŠ dost chybí, tohle je podařené.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: Jo, střech jsem se nadělal... :)
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ano , máme to zateplené. Střechu nám dělali dělnící, jinak profily, zateplení atd jsme již dělali vlastními silami :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: To se nedivim, s tim nikdo moc dělat nechce a proto je to drahý. Každopádně cenim i správně udělaný plechy včetně gumovejch podložek pod úchyty, jestli mé oko vidí dobře. To je základ pro izolaci? Předpokládám difůzka a kvalitní izolace pod krovy. Hambálky taky nový, no, pěkný to máte. ;)
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Plný kontejner BigBagů. Taky ta likvidace stála nemalé peníze ...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: Paráda! Teda nezávidim ten eternit, azbest je sračka a taky jsem párkrát, když jsme dělali střechy, musel ten sajrajt likvidovat. Kolik toho bylo kontejnerů?
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: A máš mezi, jak vypadá střecha, nebo jste nechávali původní?
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    GUMBA: Původní parkety? Pod tím je beton a na něm trámy s OSB deskami.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    IGELITKA: Takže původní parkety jsou pod tím linem?
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    OMNIHASH: to je lino :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    IGELITKA: moc pěkný parkety!
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    Něco z vlastní zahrádky. Vše manžel vlastníma rukama ve volném čase .

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jedno komplexní před a po - proměna původní ústecké nemocnice na univerzitní kampus:
    Proměna za miliardy: Z opuštěného špitálu univerzitní městečko se zajíci - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-reality-promena-za-miliardy-z-opusteneho-spitalu-univerzitni-mestecko-se-zajici-312991
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Landa s Matáskem.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    EZOUN: Kdo to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam