• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    FAT
    FAT --- ---
    DRAGON: Kdysi měli rodiče stříbrné příbory a čistilo se to plavenou křídou. Byla to stejně zábavná práce jako drátkování parket...
    SITH
    SITH --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    87HIGHFLYER: patina není "zasyflený", potřebuješ k tomu ještě sodu, máčet starožitný stříbro v horký vodě nebo ho dokonce vařit nikdy nedoporučuju, a na desítky net starou patinu to stejně nefunguje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NANTHEI: mám, pošlu ti fotku, netuším co jsou zač, ale mají puncy, víc pošta :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: pokud to neni totalne zasyfleny, tak celkem funguje to dat do horky slany vody s alobalem :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DRAGON: ty máš necelý kilo STŘÍBRNÝCH lžiček?? a mohla bych je vidět? :D
    Čistič stříbra z drogerie (Rossmann, Teta), bezbarvej roztok v lahvičce. jemná strana houbičky, a mýt to tím roztokem jako nádobí - v rukavicích! opláchnout, osušit, a doleštit vatou Auron.
    ideální jsou pasty na stříbro, ale ty se v ČR běžně neprodávají.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NANTHEI: Poradíš prosím, čím to takhle krásně vyčistit? Mám jich tu asi necelé kilo :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    stříbrné lžičky, Praha 1854 a okolo 1890
    desítky let masivní patiny

HNILOB
    HNILOB --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SCHWAB: ale z první jsem myslel, že to je nějakej českej far "whereever" "politik" :-)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SALVATOR: jako byl mi nějak povědomej :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHWAB: Gabe Newell
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    JANDOS: kdo to je?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CUKI: no já teď jdu do čtvrťáku rovnou, ale nejsem si jistá, jestli mi to vrátí ten věk, bezstarostnost a energii :) A jestli budu mít tak pěkný mladý spolužáky.
    Ale můžu zkusit znovu začít pít pivo.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAR_TINA: To není tak neřešitelné, ale asi to není to asi co chceš slyšet, stačí před tím jít znovu do jakéhokoliv prváku... :-D
    In idem flumen bis descendimus et non descendimus :-(
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    SH_PANDA: hod tam jeste lesenarskou trubku, kdyby ti upadnul vejfuk, at si ji tam muzes prigafovat :-D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SH_PANDA: vzhledem k tomu jak casto potrebuji tu lekarnicku, tak snad radsi pasku menit casteji.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ZSIS: takze duct tape menit stejne jako lekarnicku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam