• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: super!!!!! budu se těšit.....:-))))
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: no bydlime kousicek, tak se staci domluvit :) a mam jeste kamosky, co maj parsona, tak to tam muzem rozjet ve velkym :D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MIUSOVA: jéééé to je super.....inspirovala jsem se rumem,takže se ofico jmenujeme Kapt. Morgan Spiced....ale jinak mu říkáme Spajsíku....
    jak jste staří? .-)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: jo zrovna jsem o tom přemýšlela....JRT a Tequila,to se vidí jenom na Klamovce :-)))))
    tak kdy se tam zase uvidíme? .-)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: nepotkaly jsme se v nedeli v parku na klamovce??? pujcovali jste moji Tequile micek potom co ho porad kradla klabonosi Mijusce.... jestli to nejste vy, tak jsme potkali vase dvojce :)))
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    ELISHEVA: taky máme spajse:D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KEJKA
    KEJKA --- ---

Habib (Kámo) ve skalách...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KARLICKA: nic nevidim, zeno:/
    MAIA
    MAIA --- ---
    Ahoj
    dotaz, nesháníte někdo na krytí Parsona russela teriera? :) více informací v poště, děkuji
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    jsem se ted nadchla v pejskach, pojdte davat fotky miminek a jak vypadaj jako dospelaci :)
    Tequila 7 tejdnu

Tequila rok a 4 mesice
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    REN_REN: miluju maly tulene :) malinka Tequila
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REN_REN: se divis??? :)))
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    :D když byl Habib malinkej, tak se mě často lidi ptali, kam se tomu cpou baterky :)) byl skoro stejně velkej/dlouhej jako můj ovladač od televize... rošťák... jsou k sežrání jako štěňátka... všichni vždycky zastavovali, a chtěli si ho hladit, až mě to pak i štvalo, protože jsme procházku od někud někam měli na dvakrát tak dlouho...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    :) Nádhera.. jsou tak malinký...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HYPNOOU: nas to mel taky, tp je ockovani...to se vstreba
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    KEJKA: naše to má taky (mimochodem já taky:),má to na podbřišku,pohyblivá kulička,nebolí,je to tukový nádor,který je zapouzdřený,nic to není
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    HYPNOOU: No tak jestli jste byli na očkování, tak je to jasný... to se mu ale taky vstřebá, jestli to má hodně tvrdý, tak to sice bude trvat chvilku dýl, ale zmizí to... :)
    HYPNOOU
    HYPNOOU --- ---
    kejka: DÍK ZA RADU,KRMENIM TO ALE ASI NEBUDE PROTOZE SME KRMILI HILLS A TED DOSTAVA PROPLAN , VE STREDU BYL N OCKOVANI NEMUZE TO BEJT TRB TIM?? DIK MOC
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    HYPNOOU: Může to být jen tuková boulička jestli je to pod kůží, to nic není... zkus lepší krmení, doporučuju K9 nebo Purinu pro plan, dělají se speciálně pro tyhle plemena i pro štěňata... Můj Kámo (Habib) to míval taky... nic to není a nebolí to, neboj
    Zkus zajít k veterinářovi, ale myslím, že když mu zkusíš chvilku dávat tohle krmení, tak mu to samo od sebe zmizí tak do týdne max do 14ti dní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam