• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: tak to je fajn, hlavne ze uz spokojene papa :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    M_IKA: me to nak posledni dobou nemysli:) dik:)

sakrys, v sobotu uz bude moje laska jedna skakaci behaci.))
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    SHUKI:
    KARLICKA:
    uz semna to prisla..necim ovonet:)) uz zas snida a desne se tesi na jidlo..tak mame kapsicky..asi to neni uplne zdravy ale dycky mu tam malinko dam, jen na ovoneni. jeste uvarim vyvar a ten budu davat jako obmenu..strcim do mrazaku po kostickach na led
    dik moc:)

my byvame doma, takze byva maxinalne 4 hodiny sam, takze ty granulky mu proste beru..nebude preci rozmazlenej:)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: no royal jsem mela na doporuceni i od chovatelky a slysela jsem na nej celkove pozitivni reakce... ridila jsem se podle toho. Kazdopadne Tequila je vazne popelnice, ktera sezere vsechno, nikdy jsem s ni nemela problem, ze by si v granulich vybirala..
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    M_IKA: Nam taky veterinarka rikala, ze mame dat rano, nez odejdem, tak misku vysypat a pak treba odpoledne znova. ale neprijde mi to moc dobry, pes bejva obcas i osm hodin sam doma a nechci, aby nam tam hladovel. myslim, ze se neprejida, da si, kdyz ma hlad, sypem mu granulky dvakrat denne, obcas trikrat a myslim, ze je spokojenej. co ma jeste rad jsou pedigree kapsicky, po tech se muze utlouct, to je pro nej nejvetsi odmena (co si budem povidat nedivim se mu, voni paradne :o))
    priznam se, ze granule kupuje tata, takze co se tyce slozeni, nemam uplne prehled, kazdopadne jak jsem psala, posledni dobou zkousime pokazdy jiny granule a zatim nebyl problem, ze by nejaky nechtel, kdyz mu nejaky napoprvy nevonely, stejne je driv nebo pozdeji snedl a zjistil, ze nejsou spatny a nadale je jedl bez problemu.....
    a jestli myslis, ze potebuje na kazdej den neco jinyho, tak to proste stridej, obden, ob dva dny, psi maji hrozne kratkou pamet, takze co bylo predevcirem, si uz pamatovat nebude :)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    TWARR: si ji objednej z netu, dyt je to jednodussi a nebo v praze ji maj tady
    http://www.ichovatelskepotreby.cz/Granule-pro-psy/Acana/

SHUKI: ja v misce nenechavam, proste nechces, mas smulu...
    ted sem zjistila, ze musi mit zmenu,,staci jen kostka psiho vyvarku, malinko ovonet konzervou a sezere to, takze potrebuje na kazdy den neco jinyho?? ty vado...jenze on to fakt nesezere..vydrzi to treba 3 dny...na coz nemam nervy, i doporuceni od veterinarky, ze mu mam davat jen jednou, kdyz teda nema hlad se mi moc nelibi

KARLICKA: takze nikdo tady neresite..jasne deklarovane suroviny? suroviby musi byt jasne popsane... ne drubezi moucka, ale kureci moucka, kontrolujete podil surovin a zda to ma certifikat?

uz sem jak posahana:))

ale diky za rady, dost mi pomohlo, ze jsou proste vybiravy, todle neznam:)
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    M_IKA: výrobky od puriny jsou dobrý, chuppy taky ujde. Jsou to vybírálci, jen mu to nech v misce a až bude mít hlad tak to sní, hlad je hlad:D
    TWARR
    TWARR --- ---
    nemate typ, kde kdesi v praze prodavaj acanu (krmivo), chovatelka s tim krmi moji budouci parsoni (jack to neni no:)) damicku:)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    M_IKA: Nas ma nejradsi od Puriny - steneci, ted nevim, jaka prichut, ale maji zelenej pytel, kazdopadne at mu dame cokoliv, souhlasim s karlickou. treba chvili ohrnuje nos, ale nakonec sni vsechno. je pravda, ze ho "dokrmujem" tim, co jime my a on muze, ale jinak granulky ma v misce furt....
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    tak to jsou lososovy royal canin
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    tak ja s Tequilou se zradlem nikdy problem nemela... ale u ni je fakt, ze je to popelnice, ktera sezere uplne vsechno... :) zacinala jsem s royal canin a ted jsme si s kamoskou kupovali pytel granuli napul, ale nemuzu si sakra vzpomenout jak se jmenujou, ale ty teda primo zboznuje.
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    MIUSOVA: a jaky druh teda? uz si pripadam jak dement, jak s malym ditetem:) stojim u granuli a vybiram dle toho co v nich je, pulce znamym sem granule totalne sepsula, hledam tam presny suroviny, co vsechno maj..uz sem jak magor a on je stejne nakonec nesezere:))
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    M_IKA: my nemáme jacka, občas ho hlídáme bratránkovi, který si ted ještě pořídil fenečku, je uplně stejná jak bruno.
    Jsou to takový vybírálci, občas jim to jede, pak dělaj ofuky, ale když je hlad, tak to nakonec sežer, když tedy tajně nevybílí misku kočkám:D
    Ted v létě moc nežere, je na něj vedro, ale to i naše kočky.
    Jinak konzerva a granule to jistí, občas nějaký pamlsek, ale to znáš.
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    MIUSOVA: a joo vlastne:)

a co to zradlo?? ji vam normalne?? vzdycky kdyz dam jiny granule, tak je zere, ale pak zas ne, uz fak,t nevim, co delat..cim je krmite??
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    M_IKA: tak nas speedak nici uz odmala, jakmile je sam doma, prijdem domu a vsechno, co mam na dosah je roztahany po celym byte..... jenomze nejak moc nevim, jak mu to vysvetlit, ze to nema delat, kdyz prijdu, je vzdycky uz vyklidnenej, vyblblej a tezko na nej muzu kricet......
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    M_IKA: jsme vás nedávno potkali s tomem, je krásnej
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    M_IKA: jsou prostě boží, a hlavně děsně chytrý někdy až moc:D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    M_IKA: je krásnej :) ale s tím ničením... můj Kámo je těžká demoliční četa od doby co je v pubertě... prostě se nudí no... většinou to odnesou věci, ve kterých je vata, molitan nebo papír...
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    REN_REN: takze myslis, ze nebude moc nicit?.) vetsinou sem videla jen zhrozeni, ze si chcem poridit russela, ze je desne hyper a nici a mazec a ze to nebyla dobra volba
    ja sem predtim mela bojovy psy, todle se mi libi, ze je krasne malinkej, a cipera skakaci, taky desne chytrej, curani a kadeni zvladl za 14 dni a chodil sam ven, uz tedka rozpozna svy hracky a donese, co mu reknem:)...ale je mi jasny, ze chytry sou vsichni, ne jen bruno.)

ted vypada takhle
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    REN_REN: duslednost je jasna, az nektery rikaj, ze je panicka moc prisna...ale zit s nim budu ja a co z nej udelam, takovej bude.
    Potrebovala bych vedet, cim je krmite? Moc se mu do jidla nechce, takze tedka zvladne tak 2x denne jidlo a to pouze pozde odpoledne
    Vyzkousela sem asi 5 druhu granuli...tedka me zaujali artemis a first mate..mate s tim nekdo zkusenosti??
    Zacali sme na acane..nekdo rika, ze je bajecna, jinej, ze je desna..me se ale treba libi, ze je z cerstvych surovin a ma bylinky a ovoce a zelieninu navic..coz maj pak jen ty artemis a first mate a canine caviar
    davate je nekdo? nebo vam proste sezerou vsechno??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam