• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SHUKI: taky jsme to tak právě měli, ale pak jsme byli u rybníka s tou labradorkou a od tý doby jde do všeho ve vodě jako ona...
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    SHUKI: tak to fakt nevím co s tím....:-) snad jen kdyby se ti chtělo po práci....zajet na Klamovku....tak mi klíďo příjdem i po osmé......nejdřív půjdem s Tequilou a pak s vámi.....:-D potřebujeme se po nemoci rozhejbat :-)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KEJKA: speedak se vody boji hrozne moc, kdyz jsme ho v cervenci potrebovali umejt v potoce hrozne se branil..... bohuzel pro nej, jsme silnejsi :) rozhodne to ale neni ten typ, co by hned vsude skocil, osprchovat se necha, ale sam by do vody nevlezl
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: zajtra sem zas ja do sesti v praci :(
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: zejtra uz by to melo vyjit, jdem pryc az kolem sedmy, takze na tu patou to stiham :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: sakra......:-( no a co zítra?
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: tak ja dneska nemuzu,dorazi mi navsteva...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Jak jsou na tom vaši psíci, co se týče vody? Jako Kámo se do nedavna vody hrozně bál, ale od doby co kamarádíme s labradorkou tam vleze pro cokoliv co vidí... viz poslední víkend, hupsnul do pískovny v Adru, zima jak v ruskym filmu, ale nevadilo mu to... kdybych ho nezastavila, tak skákal víckrát...
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    M_IKA: tento víkend dělám....takže můžu až příští,zatím žádné plány nemám.....:-)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    ELISHEVA: vy smejdi!!!!!!:))

v pondeli jdem na kontrolu s nohou a pak musime neco vymysletz, jen potrebuju dny jako je patek ci vikend:)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA:
    SHUKI: ok takže předběžně zítra v 17:00 na Klamovce.....těšíme se
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    SHUKI:
    ELISHEVA: taky jsem pro venceni, klamovka tradicne?? dokavad je hezky, navic Tequila uz nehara :)))
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: hele, co to venceni, ja bych se taky pridala, minule to nejak padlo, ale potrebujem pro speedaka nejaky kamaradzy, tady ty velky psi... ja nevim, moc se mi to nezda, on si na ne hrozne vyskakuje a z toho vazne nemam moc dobrej pocit...
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    REN_REN: Tak ta je nadherna :)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    REN_REN: teeeda ta si uzivala :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    http://elisheva.rajce.idnes.cz/Spajsik_a_Monty/#DSC01339.JPG
    .....používáme stejnou tužku na oči.....jen on se nemusí večer odličovat...:-DDD
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Dnes ráno jsem opět našla u dcerky v pokojíčku všude vatu z plyšáka... Kámo je prostě miluje na kousky, už nevím co mám dělat aby jí do pokojíku nechodil demolovat všechny plyšový hračky (a dceři můžu tisíckrát říkat aby je nenechávala na dosah)... svých má dost, nejradši má takový ten psí balónek z tvrdý gumy, ale plyšáci jsou prostě lepčí...
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    MIUSOVA: ty sou dokonaly..ty vado

my sme uz skoro zdravy ale jeste 14 dni nesmi mit aktivni pohyb..chacha, takzer nesmime na prochazky a nechodime ven..proste musi stacit zahrada, protoze venku musi byt na vodaku

doufam, ze bude hezky rijen pak naplanujem to venceni..coz uz by se dalo pomalu tedka:)..bruno bude v sedmym psim nebi
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    KARLICKA: spratci
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    MIUSOVA: je to je super, jak maj ty ksychtiky zbarveny presne naopak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam