• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    zdravim vsechny priznivce silenych JRT:) taky jsem majitelem jednoho z nich a to uz dobre dva roky. pro predstaveni neco ze stenecich let.... toto je Fík, tvrde spicic, o nicem nevici:)

TWARR
    TWARR --- ---
    obecne dle standardu by mely prt i jrt mit usi dolu. presny specifika si nepamatuju. ja u mii zkousel usi rovnat lepenim, ale vzhledem k tomu, ze jsem clovek nedusldnej, tak to nemelo zadnyho efektu:)) ale alespon netrcej nahoru:))

ono mi hlavne prijde, ze ma ta tvoje ty usi strasne obrovsky:D
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    mrknete na ty uska prosim? Ma smysl to resit nebo tak jsou spravne:-)? Mi se libi ale obcas mam pocit, ze ji do toho prsi:-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Zmozena po boji s bordelem po povodnich...

KYTICKA
    KYTICKA --- ---
    Ahoj, chtěli bychom si pořídit malého Jacka :-) Máte pls někdo nějaké zkušenosti s nákupem? Nebo nevíte o někom, kdo by měl štěnátko na prodej? Rádi bychom pejska, bez PP.
    Lokalita - nejlépe Praha a okolí.

Předem děkuju za info.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    jeste se zeptam tady: jak resite s russliky schody. ja mam stene narozene 1.2.2010 a po schodech lita sama a s chuti cca mesic.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    pozerka:-)

KEJKA
    KEJKA --- ---
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KEJKA: :-(

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Pokarana a nestastna

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Spokojena a cista

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Jeden šťur

MADRONA
    MADRONA --- ---
    KROMANON: To jsme na tom stějně. Lidi říkali, že když tohle budeš dělat, najednou to přestane doma dělat sám. Hlavně netrestat. Oni to prej neuměj ještě udržet v tomhle věku, takže čůraj a kakaj, když to na ně přijde. (A venku je tolik zábavy, že to přijde většonou doma :D )
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    za jak dlouho a jak se vasi psi naucili curat venku? Noviny nemam pes 2,5 mesice, je u nas treti tyden. Umi sedni, doma s evidentntne asi snazi necurat ale nekdy proste najdem louzi bez jakekoli snahy o to upoutat na curani pozornost. Prijdem z venku a za chvili se vycura i doma. Venku dostava pamlky a more chvaly, nadsene si pro pamlsek po vycurani jde. Doma vi, ze to neni dobre protoze jde jak zpraskana.Ale ani nezaknuci nic.
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    M_IKA:
    ELISHEVA:

a kde se taková psí školka shání? Jsem z Prahy 8, kdyby o něčem někdo věděl :)

Dneska jsme byli na Letný... očuchávali ho 4 psi najednou , ležel na zádech, ale byl úplně v pohodě... a jeden rotvík měl hlavu větší než je celej Bondy :) Je hodně pohodovej, strašněj mazel... ale kouše mrcha :) a furt všude kaká a čůrá...
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    MADRONA: presne jak rika ELISHEVA:
    v ty knizce jsou jen takovy nijaky reci, ktery si muzes najit na netu a prijde mi fakt zbytecny ji mit

na vychovu je nejlepsi tva trpelivost, dulslednost, dobra socializace, rakze zas jak rika
    ELISHEVA:
    je fakt dobry chodit do psi skolky. setkavat se s ostatnimi, aby si zvykl a umel ragovat a
    bacha na negativni podnety, ty v nich pak zanechavaj spatne pocity a bude tak reagovat navzdy
    urcite pokud si nejses jista, tak je fakt dobry si nechat poraditi..ale zas, kazdy to ma rad jinak, nekomu vadi pes v posteli a jinej to ma rad:) Ale zakladni vycvik je dobry umet, jukni na cvicitele, ktery pracuje s mensimi skupinami lidi..neco to stat bude, ale je to lepsi.
    Vazne nejdulezitejsi cvik je fakt ke mne.))

a oni sou fakt bajecny, strasne chytry a ucenlivy...ja mam trik, ze ho musis dycky ochcat. Ze zacatku za vsechno kokina, kdyz jdesven, ukaz mu, ze beres kapsicku s kokinama a vyznamne na nej mrkni,...za chvili bude moc dobre vedet, co to je a co to znamena
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MADRONA: knížka je dobrá pokud chceš znát historii a povahu JRT,ale opravdu je dobré mít knížku o štěňatech a nebo zajít přímo do psí školky,tam ti asi poradí nejvíc....:))))
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    M_IKA:
    ELISHEVA:
    Koupila jsem si Školku pro štěňata, ale ráda bych si přečetla i něco jinýho, klidně nějakou knížku koupím, pokud mi doporučíte z toho, co je k mání, něco dobrýho. Chtěla bych Bondíka vychovat opravdu dobře.

Proč není ta knížka přímo o JRT tak dobrá?
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KROMANON: ted ale uz bydlime v praze:)

MADRONA: knizka o JRT neni nic moc..ta vychova stene krok za krokem je vseobecne pro stenatka a je fakt prima na zacatek
    jinak ji mam doma, muzu pujcit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam