• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodam kotce pro psy stredni velikosti, vhodne jako prepravni.plast, kovove mrize a petlice.2 dvoukotce a jeden ctyrkotec.Cena 1000kc za misto pro jednoho psa.Velikost dvoukotce 180x80x70cm, ctyrkotec 180x160x70cm.fotky na www.longjohnsilver.rajce.net
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    Fik mel nekdy kolem roku obdobi, kdy mu stalo jedno ucho a chvilema dokonce obe. tak jsem mu to vzdycky jen ze srandy zas opatrne sklopila dolu. nakonec se mu to casem samo vratilo do normalni polohy a ma je obe klasicky previsly. tada pokud zrovna nestoji proti vetru:))

ale jak uz tu nekolik lidi zminilo, tak hlavne, ze je to on, muj milovanej blazen... ucho sem, ucho tam, kdo by na to koukal;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Co se týče uší, tak prý pomáhá masírování... já jsem s tím problém nikdy neměla, Kámo (Habib) je měl dolu od malička, ale kamarádčinýmu pejskovi se taky ouška postavila a nepomohlo ani to masírování... Ale co na tom... ikdyby Habibovi uši stály, tak je to pořád můj milovanej mazlik, co kuchá plyšáky mý dceři ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    no je to jedno a neni, pokud mas psa papiraka (ja mam), tak mas snahu ji mit v ramci standardu, zvlast, kdyz mas fenku a planujes ji alespon jednou doprat steneci teroristy:) jsem chtel jet tedka v cervnu do brna na vystavu (na jednu jedinou a posledni:D), ale budu smrdet v praci:))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    můj názor na danou věc je takový.....že pokud s ním nelítam na výstavy ...je jedno jak má uči....Spajsovi stojí jedna báseň....ale to je spíš otázkou chrupavek a velikostí uší...vypadá sice jako netopejr....ale sluší mu to.....:-))))
    jinak na netu je i jak se správnej postup lepení....ale příjde mi to úchylný.....:-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    nelepi se sekundovym lepidlem, to by musel bejt nakej kokot:))

jsou mam pocit tri zpusoby (pro prt i jrt to bude to samy), ja podlepoval, ale nevydrzel jsem:))

KROMANON
    KROMANON --- ---
    M_IKA: no tak nam ted uz usi naprosto stoji:-D
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KROMANON: ma je sice ohly dole, ale trcici, nic si z toho nedelej, my je mame spatne zlomeny (moc nahore) takze vypada jako potkano mys.))
    nekteri majitele je pry lepej sekundacem, coz mi prijde jako zhovadilost

my vypadame takhle...sorrymza velikost, nestiham zmensit:)

KEJKA
    KEJKA --- ---
    Tohle je můj kámo :)
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    zdravim vsechny priznivce silenych JRT:) taky jsem majitelem jednoho z nich a to uz dobre dva roky. pro predstaveni neco ze stenecich let.... toto je Fík, tvrde spicic, o nicem nevici:)

TWARR
    TWARR --- ---
    obecne dle standardu by mely prt i jrt mit usi dolu. presny specifika si nepamatuju. ja u mii zkousel usi rovnat lepenim, ale vzhledem k tomu, ze jsem clovek nedusldnej, tak to nemelo zadnyho efektu:)) ale alespon netrcej nahoru:))

ono mi hlavne prijde, ze ma ta tvoje ty usi strasne obrovsky:D
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    mrknete na ty uska prosim? Ma smysl to resit nebo tak jsou spravne:-)? Mi se libi ale obcas mam pocit, ze ji do toho prsi:-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Zmozena po boji s bordelem po povodnich...

KYTICKA
    KYTICKA --- ---
    Ahoj, chtěli bychom si pořídit malého Jacka :-) Máte pls někdo nějaké zkušenosti s nákupem? Nebo nevíte o někom, kdo by měl štěnátko na prodej? Rádi bychom pejska, bez PP.
    Lokalita - nejlépe Praha a okolí.

Předem děkuju za info.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    jeste se zeptam tady: jak resite s russliky schody. ja mam stene narozene 1.2.2010 a po schodech lita sama a s chuti cca mesic.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    pozerka:-)

KEJKA
    KEJKA --- ---
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KEJKA: :-(

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Pokarana a nestastna

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam