• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KROMANON: ma je sice ohly dole, ale trcici, nic si z toho nedelej, my je mame spatne zlomeny (moc nahore) takze vypada jako potkano mys.))
    nekteri majitele je pry lepej sekundacem, coz mi prijde jako zhovadilost

my vypadame takhle...sorrymza velikost, nestiham zmensit:)

KEJKA
    KEJKA --- ---
    Tohle je můj kámo :)
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    zdravim vsechny priznivce silenych JRT:) taky jsem majitelem jednoho z nich a to uz dobre dva roky. pro predstaveni neco ze stenecich let.... toto je Fík, tvrde spicic, o nicem nevici:)

TWARR
    TWARR --- ---
    obecne dle standardu by mely prt i jrt mit usi dolu. presny specifika si nepamatuju. ja u mii zkousel usi rovnat lepenim, ale vzhledem k tomu, ze jsem clovek nedusldnej, tak to nemelo zadnyho efektu:)) ale alespon netrcej nahoru:))

ono mi hlavne prijde, ze ma ta tvoje ty usi strasne obrovsky:D
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    mrknete na ty uska prosim? Ma smysl to resit nebo tak jsou spravne:-)? Mi se libi ale obcas mam pocit, ze ji do toho prsi:-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Zmozena po boji s bordelem po povodnich...

KYTICKA
    KYTICKA --- ---
    Ahoj, chtěli bychom si pořídit malého Jacka :-) Máte pls někdo nějaké zkušenosti s nákupem? Nebo nevíte o někom, kdo by měl štěnátko na prodej? Rádi bychom pejska, bez PP.
    Lokalita - nejlépe Praha a okolí.

Předem děkuju za info.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    jeste se zeptam tady: jak resite s russliky schody. ja mam stene narozene 1.2.2010 a po schodech lita sama a s chuti cca mesic.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    pozerka:-)

KEJKA
    KEJKA --- ---
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KEJKA: :-(

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Pokarana a nestastna

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Spokojena a cista

KROMANON
    KROMANON --- ---
    Jeden šťur

MADRONA
    MADRONA --- ---
    KROMANON: To jsme na tom stějně. Lidi říkali, že když tohle budeš dělat, najednou to přestane doma dělat sám. Hlavně netrestat. Oni to prej neuměj ještě udržet v tomhle věku, takže čůraj a kakaj, když to na ně přijde. (A venku je tolik zábavy, že to přijde většonou doma :D )
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    za jak dlouho a jak se vasi psi naucili curat venku? Noviny nemam pes 2,5 mesice, je u nas treti tyden. Umi sedni, doma s evidentntne asi snazi necurat ale nekdy proste najdem louzi bez jakekoli snahy o to upoutat na curani pozornost. Prijdem z venku a za chvili se vycura i doma. Venku dostava pamlky a more chvaly, nadsene si pro pamlsek po vycurani jde. Doma vi, ze to neni dobre protoze jde jak zpraskana.Ale ani nezaknuci nic.
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    M_IKA:
    ELISHEVA:

a kde se taková psí školka shání? Jsem z Prahy 8, kdyby o něčem někdo věděl :)

Dneska jsme byli na Letný... očuchávali ho 4 psi najednou , ležel na zádech, ale byl úplně v pohodě... a jeden rotvík měl hlavu větší než je celej Bondy :) Je hodně pohodovej, strašněj mazel... ale kouše mrcha :) a furt všude kaká a čůrá...
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    MADRONA: presne jak rika ELISHEVA:
    v ty knizce jsou jen takovy nijaky reci, ktery si muzes najit na netu a prijde mi fakt zbytecny ji mit

na vychovu je nejlepsi tva trpelivost, dulslednost, dobra socializace, rakze zas jak rika
    ELISHEVA:
    je fakt dobry chodit do psi skolky. setkavat se s ostatnimi, aby si zvykl a umel ragovat a
    bacha na negativni podnety, ty v nich pak zanechavaj spatne pocity a bude tak reagovat navzdy
    urcite pokud si nejses jista, tak je fakt dobry si nechat poraditi..ale zas, kazdy to ma rad jinak, nekomu vadi pes v posteli a jinej to ma rad:) Ale zakladni vycvik je dobry umet, jukni na cvicitele, ktery pracuje s mensimi skupinami lidi..neco to stat bude, ale je to lepsi.
    Vazne nejdulezitejsi cvik je fakt ke mne.))

a oni sou fakt bajecny, strasne chytry a ucenlivy...ja mam trik, ze ho musis dycky ochcat. Ze zacatku za vsechno kokina, kdyz jdesven, ukaz mu, ze beres kapsicku s kokinama a vyznamne na nej mrkni,...za chvili bude moc dobre vedet, co to je a co to znamena
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MADRONA: knížka je dobrá pokud chceš znát historii a povahu JRT,ale opravdu je dobré mít knížku o štěňatech a nebo zajít přímo do psí školky,tam ti asi poradí nejvíc....:))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam