• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    SUMMER: už ho mám taky a pravda je že je to opravdu dobrá věcička
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    furminátor opravdu zabírá :D mám odzkoušené
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    nám Lojza pelichá furt, už jsme se smířili...
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    SATHIK: díky :) dneska pořídim, snad to zabere :) ono už to teď zas tak hrozný neni asi fakt jen měnil štěněcí srst před jarem :)
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    _DUX_X_: ..nebo trimovací pilku..vyjde levněji a účinek je stejný :)
    IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: To nic moc nepomuze, já dávám na srst olivový nebo lososový olej, ale krmim barfem. Jinak doporučuju zakoupit furminátor.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    dotaz :) dáváte vašim Jackům něco na chlupy? Frankie začal s jarem hrozně pelichat tak mě jen zajímá jestli někdo třeba nedáváte něco aby to nebyl takovej extrém :)
    EX_TASY
    EX_TASY --- ---
    IF_: Jéé, ten jsem si kvůli těmto fešákům koupila :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Víkendovka v Kojetíně, Vesele velikonoční:)

PIXY
    PIXY --- ---
    Zdravim! Hledáme nevěstu pro našeho fešáka Licu. Jeho mati Loco jsme minulý týden pochovali a v rámci zachování "rodu" chceme štěňata. Otec je parson jack russel, máti italský exteriér Více v poště
    IF_
    IF_ --- ---
    Nemáte někdo náhodou jacka z množírny Doubravice-Sedlčany od té báby Machové?
    MARILYN4783
    MARILYN4783 --- ---
    Na rybych :-)

Majlou na rybach.jpg (560074 B)
    IF_
    IF_ --- ---
    Chtělo by to update záhlaví :)
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    ELLINOR: díky moc. To jsem potřeboval vědět. Asi si nechám fenku ještě k ní. Fyzičku má neuvěřitelnou to je pravda. Taky jezdíme třeba 5 hodin s přestávkama, a Shira pořád za náma a nezdá se zase tak moc unavená když přijdem potom domu.
    IF_
    IF_ --- ---
    Kdo chce autogram od celebrit Mouly a Spika:)

IF_
    IF_ --- ---
    1. koupačkaaaa:)

ELLINOR
    ELLINOR --- ---
    CAVALIER: ja mam dve russleky, mamu s dcerou a je to super. hrajou sı spolu skoro celej den. a kdyz uz mama nemuze, tak se mala vrha na australacku.
    urcıte bych k fence porıdıla dalsı fenku. se psem bys mel otravu pokazde, kdyz by harala, pokud teda nenı vykastrovana.
    jınak cım vıc s nı behas, tım lepsı ma fyzıcku a tım vıc toho vydrzı..coz ale neznamena, ze bys jı nemel poradne vypohybovat. znamy na sumave jezdı na konı po horach treba 5 hodın a jeho russel vesela za nım ı s celou smeckou honıcu. vydrzı toho fakt hodne, obcas se mı zda ze australacı jsou mrtvy a russelky by jeste lıtaly
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    TWARR: jenže nevim jak moc jí můžu zase uběhat, abych ji na kole neuhnal. Když jezdím na koni po horách, tak je celkem vyběhaná ale :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    nemusis je ubehavat, mysleno nemusis behat ty, staci jezdit na kole :)))
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Má někdo zkušenost s chováním dvou nebo více Jacků ? Dá se to zvládnout v bytě kousek od lesa ? Vyhrajou si spolu ?

Moje fenka potřebuje hodně pohybu a hraní, doma si pořád vynucuje pozornost. Je zvyklá na psi a já jí nedokážu uběhat. Přemýšlim nechat si k ní štěně jestil se ve dvou líp zabaví. Jaké pohlaví mám případně zvolit ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam