• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    AGATA25: Ten je krasnej, a ten krouzek na ocasku! Měla jsem drive jrt mix s foxikem a mela uplne stejny:)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Jé, ten je super :) Já bych se hlásila....ale až na konci září, až bude malá doma :)
    AGATA25
    AGATA25 --- ---
    Malý Majlou sledue ´CHCETE MĚ ´ :-)

IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: Ale těžko se jménem:)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: :) včera jsem je viděl u wietwí na Žižkově a chtěj za ně 95 :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Kamoska vyrabi za asi 30 kc tyhle super satky na obojku se jmenem, kdybyste měli zájem!

IMG 0030
    IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: Psi se nemnoží dříve než v roce a půl:)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: njn zapomínám že Frankie byl ještě malý pívo :) ale on je vlastně furt :)
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Což asi nebude případ Cavaliera, když chce fenu krýt tak má asi starší ročník...
    IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: Takto lze uvažovat maximálně ve štěněcim věku kdy pes přezubuje a odvápňováním se mu můžou střídavě stavět a pokládat.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    CAVALIER: nemá ho jenom přeležený? Frankiemu se to stalo taky že mu jedno ucho stálo a jedno měl normálně ohnutý :) byl vtipnej ale teď už je to uplně normální a má obě stejně
    IF_
    IF_ --- ---
    CAVALIER: No množit jrt s jedním uchem nahoru asi není úplně ideální, ale je to tvá věc...
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Chystám se dělat vlastní štěňata, už mám vybraného i manžela.
    IF_
    IF_ --- ---
    CAVALIER: No hlavně se pouč prosím s tím, že si nevezmeš psa z množírny...
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    ne, jenom sem jí je ručně stavěl. A nenapadlo, nejsem nějaký šlechtitel, Shira nemá ani papíry, je asi z nějaké množírny jak vy tomu říkáte od Budějc. Ale stejně je to pro mě nejkrásnější Russel na světě. Chtěl bych k ní ještě jednu fenku, tak se poučim pro příště.
    IF_
    IF_ --- ---
    CAVALIER: Samozřejmě nemá, uši nahoru mají třeba vlčáci, kteří mají sluch vynikající
    IF_
    IF_ --- ---
    CAVALIER: Jak jsi je stavel nahoru, lepenim? To tě nenapadlo si přečíst standart plemene...
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    No já sem to trochu pohnojil tim, že sem myslel že je maj mít nahoru jak mi každej co měl psa říkal, tak sem jí je stavěl nahoru a dnes má jedno dolu a jedno nahoru. Stejně se mi líbí víc, když je má nohoru, ale nevim. Má to nějaký vliv na funkci sluchu, uší ?
    IF_
    IF_ --- ---
    CAVALIER: Správě mají uši přiléhat k hlavě, být sklopené, klapaté. všechno ostatní je mimo standart, je to ale jedna z nejčastějších vad, vyskytuje se celkem dost i v pp chovech, když se ale uši odmala lepí dolu, dá se tomu i zabránit, aby se stavěly...
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Jak je to s ušima u Jacků ? Prý je maj mít dolu obě sklopené a ne jako nastražené nahoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam