• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KEJKA: imho je to jen žárlivost, a ta se dá po párkrát tebou vyceněných zubech odbourat...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SUMMER: náš kámo cca v roce a půl taky začal vyjíždět po psech a dokonce i po fenách, a bylo mu jedno, jestli je menší nebo větší - za A to bylo tím, že si mě hlídal a ON byl ten můj, a za B začal nesnášet větší a dominantnější psi... párkrát dostal do kožíšku a na menší si přestal vyskakovat (když nevezmu vpotaz to, že jiný pes vyskočí na něj, to je pak zle) ale větší psi ať feny nebo psi prostě nesnese - jednou mu velký pes prokousl slabinu a od té doby, než zjistí, že je to třeba ta fena, má okamžitě pankáče od hlavy až k ocásku, ale i to jsme zvládli, nechá se odvolat bez konfliktu, kolikrát ho prostě okřiknu ještě než situace vyvstane a dá si říct, a naopak potom zjistí, že je to vlsatně v pohodě a je kamarád, ale chce to drezůru, trpělivost a poslušnost... vím, že je to můj závisláček, ale na tohle fakt pozor... nám pomohlo párkrát prostě ostře pokárat
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    SATHIK: řekla bych, že na posledním
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    SUMMER: a v jakém postavení je v domácí smečce?
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: Ve smečce si mi servali jen jednou a od té doby je pokoj
    IF_
    IF_ --- ---
    SUMMER: A jak to tedy řešíš doma to rvaní??
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: No ov vyrůstá mezi psem a fenou....celkem máme 3 psy
    IF_
    IF_ --- ---
    SUMMER: Tak pokud vyjíždí i po fenách, tak to je hodnš špatné... A měl dostatečnou socializaci s ostatníma psama ve štěněcim věku? No tak pro zčátek určitě bych venku bych eliminovala aby měl balonky atd. pokud je v blízkosti jiný pes.

Útoky Pokud napadne fenu, nekompromisně bych po něm šla a vyprášila mu kožich, protože tohle prostě nesmí dělat. Ale samozřejmě tomu chce už předem zabrańovat:/ Ale obecně, pokud je až takhle agresivní, myslim že by to chtělo navštívit nějakého odborníka...
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: a většinou si začíná on a jde po krku
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: Je mu jedno jestli je to pes nebo fena, nejhorší je to pokud má nějakou hračku (klacek, balonek, kaštan) ale vyjíždí i když nemá důvod a je mu jedno co je to za rasu..
    IF_
    IF_ --- ---
    SUMMER: To je poněkud široce položený dotaz. napiš něco více o psovi. JJak se to vyjíždění projevuje, jak se při tom chováš, zda má za sebou nějakou špatnou zkušenost, zda vyjíždí i po fenách atp...
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    Potřebuji radu :( rok a půl starej PRT mi začal vyjíždět po psech a nevím jak ho to odnaučit. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    Video000.3gp (2089553 B)
    IF_
    IF_ --- ---
    KROMANON: Tak pokavad aspoň hledají nové majitele, pořád to jde. Horší je, že toho papíráka nasmažili rovnou do útulku, chudáka, nějaká známá ho teď udává na bazoši, ale je v útulku (v Troji tušim) :((
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    ja bych takovy lidi rovnou zabijel....
    IF_
    IF_ --- ---
    A tenhle s PP...

Jack russel terier - Praha 4, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/14217996/Jack-russel-terier.php

IF_
    IF_ --- ---
    Ten je luxusní...

Jack Russel - Banská Štiavnica, predám