• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: Přece nezáleží na tom, zda je fena kastrovaná nebo ne, to je jen reklamní tah stejně jako granule určená pro konkrétní plemena.
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    ještě otázečku,prosím.....návrh na granule pro kastrované feny, budu muset odstoupit od Eucanuby i u feny,ta srst je hrozná i u ní. děkuji
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    Díky moc všem....zkusím tu Acanu a uvidím co dál :-))
    TWARR
    TWARR --- ---
    co se tyce krmiva tak osobne (se budu opakovat) spatny zkusenosti s prasecim royal caninem a i eukanubou, vyborny s acanou, orijenem a ted i dobry s bento kronen-em
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    ELISHEVA: já jsem spokojená s k9 a i s Britem
    TWARR
    TWARR --- ---
    ten steneci tetris proste nema chybu ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Jo tak ja to nepochopila :D Tak to se omlouvam. Jo Eukanuba nepatri k tem moc dobrejm, hlavne ta co se tu prodava se dela v Polsku (aspon driv to tam bylo) a odtamtu d grancle obvykle jsou min kvalitni nez kdyz se vyrabi "na zapade" i kdyz je to stejna znacka.

A celej ten prispevek jsem popletla, misto Eukanuba mela byt Acana, psala jsem to na bruslich na pivu :D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: Si teda myslim, ze jrt je pes a fena je krizenec. A pak si tkay myslim, ze zrovna Eukanuba je hroznej shit:)

ELISHEVA: Orijen, Platinum, Acana, napr..
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: No osm je na fenu fakt hodne a o deseti nemluvim:O

Jinak z granuli za me Eukanuba ci Orijen, pokud jsi si jista ze ta srst neni nejaka alergie!?

Ale na srst se mi nejvic zatim osvedcila klasicka strava respektive Barf..
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: Za prve: Eukanuba Adult Weight Control Za druhé: Jacka Russel Teriera, Za třetí: tři roky v únoru, váha byla deset teď je osm,je zdraví a má doma fenku křížence,takže se nenudí....neustále si hrají,rvou a běhají spolu...je kastrovaná. přijde mi že po granulich má hodně suchou kůži a tím pádem i srst,třeba by pomohl nějaký olej,nevím....potřebuji mu hlídat váhu. aby netloustl ale sílil. dík
    IF_
    IF_ --- ---
    Za prve cim krmis,za druhe napis co mas za psa, kolik mu je atd..
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    Prosím potřebuji poradit,potřebuji poradit, čím krmíte. Chodíme denně na tři hoďky na procházky,ráno a večer venčíme. Zdá se mi že má špatnou srst. Chtěla bych zkusit K9....nějaké zkušenosti? Díky
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Diky, s nejvetsi pravdepodobnosti tve nabidky budu dalsiho minimalne pul roku hojne vyuzivat :)
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Paráda, jsem jeden z adminů, tak se ptej kdyžtak dosyta:))
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: jo, jak jsem se registrovala a prihlasila, ziskalo to na prehlednosti a uz to vidim :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Nevim o cem mluvis, prumerne tam denne pribyde 200 prispevku:)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: zdá se, že ta stránka ale jinak moc nefunguje, ten sraz byl po dlouhe dobe první novinkou... ?
    Snad nám to vyjde, a pojedem, urcite to bude super zažitek. Děkujem za pozvání. :)
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Dnešní první návštěva :) Ten měsíc nepřežiju :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Do Pandiček jsem chodila s naší Příšerkou a je to tam moc fajn, ve školce pro štěňátka se prckové (a páníčci) naučí základní povely a taky si vyzkouší agility. Chodili jsme na podzim, ale bohužel přes zimu jsme to flákali, tak máme odchozených jen pět hodin z deseti.

Kartička není na jméno, tak kdyby měl někdo zájem můžu odprodat tu svojí. 10 hodin stojí 1500,- zbývá mi na ní 5 hodin, dala bych je za 500,-. Školička je totiž pro štěnda do 10 měsíců a to té naší bude za dva týdny, už to nestihneme dochodit.
    IF_
    IF_ --- ---
    Co se tyce skolky tak si znami chvalili Pandicky (Panda Praha),ale pak je urcite lepsi cvicit Jrt sam, chce to nejlepe denne aspon chvili, ja doporucuju klikr, na netu je spoustu videi.

Hlavne je zacit hned od zacatku a nepolevovat a nauci se vsechno:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam