• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KEJKA: A nebo tam s nim jezdit, ale psa mit proste neustale pod kontrolou, klidne na voditku a s kosikem.. ja resila tyhle veci vzdycky s "tchynema", nevim proc, ale vsechny ty baby mely neustale potrebu mejm zviratum neco cpat.. od pecenejch kosti, sladkosti, po odpady z kuchyne.. to tajny davani vyresilo vzdycky az to, kdyz se mi pak na jejich skvostnej koberec zeblila cuba a ja pro tchyni dosla, ukazala ji, co vyblila a vysvetlila, ze se sakra ma zeptat, nez tem psum neco da, jestli to smej. Ale byla jsem tam dycky na vic dni no..
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: tak on Kámo obézní není, je to přece jen Russlík a dobře rostlej, pohyb vyžadující a normálně po psím živenej... jen mám strach aby mu prostě nezpůsobila těma jejíma dobrotama opravdu větší problém, než jsou zažívací potíže (který má vždy po návštěvě tam) a domluvou ani vyhrožováním to neprochází... mám na to svýho psa moc ráda - nehledě na to, že se pak zlobím i za to, že žebrá - to je další věc - byl naučený že má svoje jídlo a do našeho mu je prdlajs - teď je schopný si vylézt na stůl a sežrat nám (přestože jen piškotovo smetanový) dort z talíře... málem jsem vyskočila z kůže, jak si to vůbec dovolil, když to nikdy nedělal...

prostě rozhodnuto, ikdyby se bábi měla ustýskat... nebudu z něj dělat somráka se zničeným trávením... na to ho opravdu moc miluju
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    KEJKA: babičce to jistě bude líto, ale ono mít rád psa znamená především cítit za něj zodpovědnost, tedy starat se o to, aby byl co nejdéle zdravý a aby žil bez zbytečných obtíží, které s sebou obezita samosebou přináší...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: myslím, že tam pejsek právě přestal jezdit na návštěvy...
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    KEJKA: s tímto typem laskavých babiček nehneš:-(
    Vidím to na paní ze sousedství - umřela jí fenka, trpasličí pudlík, tak si vzala z útulku jorkširku (asi s něčím kříženou); mladou, asi dvouletou anebo tříletou.
    No a zase už ji krmí stylem: šest knedlíků, flák masa a pořádně zalít svíčkovou, v mezičase mezi snídaní, obědem a večeří pak buchtičky, koláčky, sušenky, piškoty.
    Na procházky samosebou jen na vodítku a kolem baráku, paní už je stará a moc toho neujde.
    Z fenečky je už teď koule (ty její porce by nesežral ani ,ůj třicetikilový aktivní pes...a to nemluvím o skladbě jídla!!) a nijak nepomáhá, že dýchavičná koule byla i z té pudličky, která konec svého života protrpěla se srdeční chorobou a těžkou dušností:-(
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    tohle je snad horší než s malým děckem... :(
    .... nepomohlo ani to, když jsem jí řekla, že měl pes díky celýmu pytlíku žvýkacích tyčinek na zuby celej tejden sračku... jakmile se nedívám, už mu něco cpe a většinou to stojí za to...

ale fakt jí budu muset vyděsit, že mu ublížila, protože na to nemam nervy...
    IF_
    IF_ --- ---
    Pomohlo,kdyz zacala nosit ucty od veta. Ale jeji pes byl vylozene alergickej na kureci..
    IF_
    IF_ --- ---
    Kamaradce
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    KEJKA: stejnej problem je naše babi. má skvělou chytrou fenku a svou láskyplnou péčí z ní dělá kouli a nenechá si to od nás vymluvit, protože "pan doktor říkal, že Raminka je akorát", to že fenka pozbyla boků a stáva se z ní váleček nevidí. Korunu tomu nasadila ve chvíli, když jsem jí řekla, jestli chce, aby jí Ramča umřela předčasně, prohlásila, že až Ramča umře, že to stejně obrečí. Se slovy, že je kráva jsem ji zanechala stát jak solnej sloup. Ale opravdu nechápu, proč dávat psovi ze svého talíře vrchovatou misku všeho, kořeněného, mastného, a nechat to tomu psovi, dokud to nesní... S některými lidmi je holt potíž :(

Zkus babičce vysvětlit, že tvůj pes není její vnouče, a to že mu dává takovýhle nezdravý věci mu akorát škodí, zkus jí vyplašit různejma kolikama, operacema a rakovinama, nedejbože úmrtím, třeba to pomůže.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    jak odnaučit bábinku, aby mi krmila psa svýma "dobrůtkama" ??
    (smažený řízek, brambůrky a pod.) já se z tý babky už asi poseru - nestačí jí to vysvětlit !!! udělá to stejně znovu, nejlíp abych to neviděla (protože jí samozřejmě bezdůvodně nadávám) chjo :(
    IF_
    IF_ --- ---
    To je krasavec!!

Parson Russel Teriér - Tachov, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16084272/Parson-Russel-Terier.php
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Dneska jsme měli nádherný setkaní naší Russel rodiny. Bohužel dvě štěnátka se nemohla dostavit.

Lovení cecíků

Hurá za mámou!

Velká Trojka a mamina v pozadí
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    TWARR: mi se tak vyválel Spud v kobylinci. Stihnul ho krutý trest. Byl mu zamezen přístup do většiny bytu a zůstal tak;)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ja kdyz vidim ty stenatka tak musim zavzpominat :)
    kdyz jsme si ji privezli

a ted
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    tak neska premiéra na novém dirtovišti na bajku a můj pesan skončil pod kolama mého kola :( vyšla z toho v pořádku ale kámoš co se na to díval řikal že celkem maras jak jí pojebal převodník a nasledně drápákem přes celé tělo :( jsem rád a děkuju tomu nahoře že z toho vyšla v ppořádku a podruhé se narodila..
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Jezis já jsem debil :D
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    IF_: nene, to je pan pejsek z jedný vesnice kousek za Prahou ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: neni na ty druhy pindik? ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: Neni to fenka z Black bubble??
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    my to máme na háku dneska :))
    IMG_0054
    IMG_0077
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: tezko rict proc, ale pripomnelo mi to taky princeznu, jenze rybi ;D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam