• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: nerikam, ze neni, ale ze se mi tak ve smecce nejevil proste no ;))
    KEJKA: todle dole je gus po prichodu domu, prvni den, ale von tak cumi jako nouma porad ;D dneska zametam v kuchyni a on si napochoduje doprostred mistnosti a sedi, cumi a otaci se za kostetem ;D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    TWARR: kouká jako náš Kámo, když jdeme pryč a jeho necháváme doma :) ... v tu chvíli je to ten nejsmutnější pes na světě, a to že se za chvilku vrátím mu nevysvětlím... jako potrestání nás pak štípe předníma zubama do nohavic - občas se trefí i do masa, ale je to s radostným skákáním :))
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Vždyť je nádhernej....:(
    TWARR
    TWARR --- ---
    on byl tyson "nejosklivejsi" ;)) teda me tak prisel, mezi vsema, ale samotnej se mi libi ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Zbarvení přesně dle mého gusta:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV IF_: Je to Parson, to jsem zapomněl. Jejich máma byla dost vyšší než normálně, táta ale zase menší, takže z něj bude bůh ví co :-D Ale stejně bych ho už za nic nevyměnil.

A tady jedno aktuální krmení dravé zvěře…

TWARR
    TWARR --- ---
    _DUX_X_: jsou hrably, oba ;)) a tyson je jeste k tomu perverz :D
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: proč retardovaných :D jsou krásný voba :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: jojo, jsou z vrhu retardovanych prt-u ;)))
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Tej je krásnej? To je Parsonek? je nějakej nohatej:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Pěknej den ve spolek přeju.

Hlásím do klubu Tysona. Je to brácha tadyhle Guse od Twarra.
    Jsme z Brna, ze Židenic konkrétně a hledáme jestli tu není někdo na společný blbnutí ať se vyběhá? :-P

TWARR
    TWARR --- ---
    vcera ho chtela sezrat, dneska s nim chrape a laskyplne usmernuje a unavuje

ale je na ne peknej pohled venku, jen co je pravda ;))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KEJKA: přesně jak Frankie :))) stačí že šáhnu ráno do šuplíku pro ponožky a div mi nepřinese vodítko (který teda na něj stejně nepoužívám páč začal poslouchat naslovo)
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    u nás teda stačí si vzít jen něco víc na sebe a už skáče jak pominutej... Kámo se teď naučil do mě strkat když něco chce... sedím nebo stojím a on jakoby povyskočí a předníma tlapkama do mě strčí a zas si stoupne na zem a kouká... vždycky musím jít a podívat se, co mu chybí, včera si takhle hezky řekl o jídlo, který dostává pravidelně a já se to odpoledne trochu opozdila. :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    No a ja toho naseho vola netaham z prochazky, ale na prochazku. tucovite si drepne pred barakem, jako ze teda nikam nejde, a staci ho odnest pres prechod a zacne tapkat. asi zkousi moji trpelivost. pritom doma vidi voditko a maze ke dverim...
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    CERVENA_JAHODA: heh to my když jdem domu tak on je první u dveří a čučí na mě pohledem tak už mi otevřeš? :)
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    KROMANON: mně dělá to samý. když je nějaká motivacce, tak je schopnej letět jak blázen a když ne, jen se vracíme z vycházky (a možná právě proto), tak dělá přesně to co tady popisuješ. tedy na těch schodech:)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KROMANON: řekl bych že laxnost že to prostě nemá rád
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam