• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Myslim, že to jde naučit téměř každého psa, s klikrem nebo žrádlem určitě:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TWARR: pak se muze zkusit namotivovat pes k aportu pres pretahovani, coz teda vetsinu terieru bavi dost:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    to je sice hezke, ale pokud nema zajem o letici, skakajici kulatou vec, tak se k necemu, jako je aport tezko dostanes. motivace nemotivace. to kdybych hazel maso! ;D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mě vysvětlovala cvičitelka, že psa musíš naučit aportovat. Aby pochopil, že teprve když míček/klacek/talíř přinese a dá ti ho do ruky, tak je sranda. Motivovat psa aby chtěl nosit. Docela nám to vychází. Lara nejdřív nepřinášela nic, pak začala přinášet a čekala co se bude dít a teď se jí snažím donutit aby mi hračku podala do ruky jinak jí házet nebudu. A docela to chápe
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Je moc malej, pockej za rok:))

TWARR
    TWARR --- ---
    ach jo, zlata mia! ale ta to ma taky zase do extremu, jakoze me to treba po deseti-patnacti minutach prestane bavit a kdyz nema dost, tak zacne micek strkat lidem okolo, pokud nejaky jsou ;))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KARYSLAV: u nás totéž :) ale občas jako i přinese když ho to náhodou začne bavit, spíš ale sedí a čumí na mě jestli to jako myslim vážně že by mi to měl nosit :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Ten můj ichtyl na klacky ani na míčky nefunguje.. respektive. Něco mu hodíš, a pak čeká, že ho budeš honit. Šance že něco aportuje nebo tak se limitné blíží k nule :-)

uUt4A1 on Make A Gif, Animated Gifs
    TWARR
    TWARR --- ---
    ze prej 15minut "mickovani" mie staci ;)))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tady je jeden minisobotní report kterej byl vedle v pejscích..

SATHIK
    SATHIK --- ---
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16929456/Jack-russelruselterier-nadherna-stenatka.php už jsou koukám i modří zaručeně čistokrevní jackové :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    KEJKA: My takhle chodíme do Hloubětína na jahody. Nejdřív somroval a když jsem byla lakomá, začal ty keříky ožírat sám :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA: ok, kouknu, dik ;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    TWARR: v UL je mají v Hafani.cz, v tom Tescu, pak je nějaký petcentrum v Trmicích u Globusu, tam je taky mají - měli... V hafanech je mají dokonce na objednávku v různých velikostech, barvách a jejich kombinacích a s polštářkem oboustranným vyjímatelným nebo jen polstrovaným dnem... atd...
    Jen teda tohle není ten nejmenší (zdál se mi moc malej) a čím větší, tím dražší... tady se pohybují v týhle velikosti kolem 800-900kč
    :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA: a ja obesel asi tri pet centra, ktey jsou distributorem a houno ;D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: ne normálně ze zveráku... u nás je tu mají skoro všude v různých provedních a barvách... tenhle jsme koupila v tescácký prodejně krmiv...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Lara ovoce nijak zvlášť nemusí, ale naše čivava to dělala, ožírala borůvky z keříků v lese, otrhávala si na zahradě rybíz a pod stromem sbírala třešně, dokonce i jablka a hrušky
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Z konfigurátoru:)?
    SHRIMP
    SHRIMP --- ---
    Ahoj všichni milovníci pejsků, chtěla bych Vás upozornit na nově vzniklou nekomerční fotogalerii psích miláčků, kde si můžete vyměňovat své názory a prohlížet fotky dalších psíků. Budeme rádi když nás podpoříte v aktivitě a postupném zlepšování webu :-)
    www.zastekej.cz
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA: huhubamboo jasna vec, hledal jsem, nenasel ;))
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    mimochodem taky vaši pesani sbírají ovoce sami z keře? mě Kámo dneska požíral borůvky v lese z keře...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Kámo dostal nový pelíšek :) za to, že jsme mu dávali mastičku do očí (zánět spojivek)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam