• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    s pp byt samozrejme muzou, to nehraje roli.

ale s chovnosti si nejsem jistej
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    AMAZONKAAA: asi jako ty celý černý štěnata, co?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: standard je standard ale docetla jsem se, ze i stojaci muzou bejt s papirama a chovny.
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: No to teda jsem si jista, že je to samozřejmě dědičný:)) je to jedna ze základních vad, která vyřazuje psa z chovu.
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: standard je proste danej, to neokecas i kdybys psa levitovat naucila ;)
    IF_: ses si jista, ze zrovna tohle je dedicny? ;)
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    KARYSLAV: Já jsem se na nějaké podlepování uší vykašlala úplně a má je krásně dolů :)
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: No mozna te tam pustej ale se stojakama ti ho fakt neuchovnej to nevim kdo by pak se stojakama chodil na vystavy a proc:))
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Vzdyt to je fuk, jestli stojej, nebo ne. Na vystavy apod jsou pousteny i stojáčci...

žolík zatím vypadá, že mu bude stát jenom jedno a já se tiše modlim aby mu opravdu stouplo, byl by z něj fakt frajer :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: no ja na to prave asi taky nemam, na tyhlety veci nemam koule :-D uvidime, treba to dopadne dobre a nebude to potreba..
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja bych na to nemela to lepit, pac pak je stejne prasarna takovyho psa uchovnovat a u bezpaposu nebo psu co nejsou do chovu je to fuk:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: jezis to bude mit dobre vymlacenou hlavu :-D Tyson je tedka s kelpii a ta hara, a ty usi mu samym vzrusenim stoji malejm jak vlcakovi.. tak nevim..
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Vetsina lidi to vzda:) Ale imho co vim z okoli, lepsi je podlepit mincema...
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: jo nepomohlo, protoze jsem to vzdal ;)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: takže to vlastně stejně moc nepomohlo
    TWARR
    TWARR --- ---
    to je mia sveho casu ;))
    Date Time Original 2009:09:09 10:47:19
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    chudinka :/
    TWARR
    TWARR --- ---
    kary je paranoik ;))
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KARYSLAV: náš pesan má od malička rád "žmoulání" uší uklidňuje ho to, a prakticky jsme mu je od malička (resp. od doby, co se mu začaly stavět) žmoulali a masírovali... ouška mu zůstala dole... nevím jestli to pomohlo, ale myslím si, že určitou část to taky nese..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MATHEA: jo cajk diky :-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: googli "lepeni usi russel":)
    treba
    Lepení uší
    http://www.parson-jack-russell.wz.cz/usi.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam