• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Krásní psi, ale zaujalymě i misky, odkud je máš sim?
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: ten zas cumi! :)) a ja mam furt takove vyzle :))

krabic je treba, gus uz 4x projevil zajem o skrabani zdi a pres barieru ho to nebavi ;))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_:

IF_
    IF_ --- ---
    Ještě lepší, tilidé jsou nemocní :)

Jack Russell teriér - Brno, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17831301/Jack-Russell-terier.php
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: z těch barevnejch kreací fakt přecházej oči, to snad ani není možný :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    Ten člověk je asi kouzelník :D

Jack russel+Parson russel terier-štěňátka - Praha 9, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17820954/Jack-russelParson-russel-terier-stenatka.php
    IF_
    IF_ --- ---
    LUCIIE: Připustit? Proč, mohu li se optat? Jacků bez PP je v útulcích až až.
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    ahoj :))) muj bracha má Jacka a chtěl by ho nechat připustit, nemůžete mi(mu) poradit kam se obrátit?! díky!

IF_
    IF_ --- ---
    Všichni to známe...:)

AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    KARYSLAV: nech si usit od Zuzi, kontrakt ti da If :) dela moc pekny veci na miru. Me nechala dokonce i vybrat stuhu asi z milionu vzoru, takze zolik bude absolutni original :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Prosimpěkně pomoc! :-D

Řešíme pro tysona postroj, Dostal jsem od chovatelky tip na tenhle, kterejžto ona používá.. jenže postroj je kolem hrudníku do 45cm, a ten můj vcas má teď 48 :-D Krk má asi 28 cca.

Zero DC s.r.o. |Postroje podšité pro psy, kočky a další zvířata - Postr. podšitý FOX "SX"
    http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog/id/95

Chci podšitej, aby ho to neřezalo.

Nemáte někdo nějaký doporučení? :-) Díkec.. a chtěl bych aby byl pěknej a máme rádi červenou :-D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: jste husty:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Přetahování s kelpií :-)

Po rozkliknutí fotky jsou tam další fotky (nebo jsou i v pejskovskejch fotkách vedle..)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Fuuuuj
    Pevně doufám, že je Lara fajnovka a do něčeho takového nevleze. Strašně ráda se válí jen tak v trávě a drbe si záda, ale mám pocit, že spousta smradlavých věcí jí fakt smrdí :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Byly to popadane spendliky na Slapech, navic v tom bylo x vos, divim se, že se jí nic nestalo. Ten smrad hniloby byl šílenej:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Zkvašené ovoce? To bych nečekala, že bude tak zlé, ale zdání zřejmě může klamat.
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Jeden z nejhorších životních zážitků byl, když se vyválela ve zkvašenym ovoci. Nepřeju ani největšímu nepříteli.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: K tomu Lara ještě nedošla, ale je fakt že možná jen neměla příležitost. Každopádně je celá šťastná, když si vytvoří fleky navíc, má totiž chudinka je jeden na zadku a dva mrňavé na hřbetě, asi jí je to líto ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: A dodala bych minimálně za nás smradlavý:/
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Pořád se mi potvrzuje, že bílý pes je nejšťastnější, když není bílý :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam