• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Akorát teda teď koukám, že maj přerostlý drápy:(
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Nejsem si jistá no, ale proč tedy levnější a pod jinym jménem, zvláštní. Ale jinak štěňata vypadají pěkně a nijak zanedbaně.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: řekla bych že jsou na všech fotkách stejný štěňata a že se jedná o jeden a ten samý vrh... jen poslední dva inzeráty jsou o 500 levnější... inzeráty jsou vložený v rozmezí měsíce a pár dní k tomu...
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: To bude nějaká množitelka, podivej kolik má inzerátů a ty vrhy jsou zjevně některý odlišný i za jinou cenu.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    štěnátka jrt - Ústí nad Labem, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/18738203/stenatka-jrt.php
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: Našli jsme roční štěně? Daruji? docela by mě zajímalo jestli náhodou nemá někde svého pána a jestli ho někdo nehledá :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Ten je moc hezkej:(

jack rasl terier - Uherské Hradiště, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/18717982/jack-rasl-terier.php
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    IF_: nic extra velkýho, ale bylo to po fajtu.
    IF_
    IF_ --- ---
    KROMANON: Pokud je to po rvačce, to bych teda k vetovi šla..
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Ahoj, Spudina se mi v sobotu večer porval a od neděle nedošlapuje na levou zadní. Na bolest si nestěžuje, občas se na ni postaví, ale převážně hopsá po třech. Chystám se vyrazit na vete. Nebo byste mu dali klídek ještě nejaký ten den?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Do psů jsem vrazil zase nějakej update :-) (všechny fotky tady)

IF_
    IF_ --- ---
    Sdílím...

Z rodinných důvodů hledám novou rodinu pro náš odchov - Booki Via Heraltisz. je to nádherný roční pejsek v australském typu, zvyklý v bytě a na malé děti, neustále dobře naladěný, přiměřeně temperamentní, rád lítá, aportuje, mohl by být vhodný na různé sporty, možná i myslivost ( nezkoušeno ) ne do chovu. Jeho máma má zkoušky ZOP, ZV, NZ, LZ, BZ, coursingovou licenci, je šikovná na agility, flyball, v podstatě na všechno na co šáhne.
    Srst má mírně broken - velmi snadná údržba.
    Potřebuje malinko přistřihnout křídla, ale nic strašného - bere jídlo ze stolu, občas nechce poslechnout na přivolání, neutíká ale daleko, jen lítá okolo a chce se bavit. Není agresivní ani na lidi, ani na psy.
    jen do dobrých rukou, záleží mi na tom aby neskončil někde v množírně a pod...
    Rodokmen a fotky na našem webu v sekci vrh B : http://www.svatojanskelazne.webgarden.cz

BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    sobotní chilloutek :)

KEJKA
    KEJKA --- ---
    CERVENA_JAHODA: V Ústí nad Labem na Erbenově vyhlídce ;)
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    KEJKA: v Šárce? nebo se mi to zdá...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    klacíček !!! Chytím ho! chytím ho! :))
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Žolíkovi je dneska půl roku, tak jsme museli řádně oslavit, že se toho v naší péči vůbec dožil :) Dostal pár hraček a kostičku se kterou urputně bojuje vedle v kuchyni :)
    Resp. už se bojem tak unavil, ze vedle ní teď leží a spinka :)

TWARR
    TWARR --- ---
    to vstavani, to vstavani
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: misky jsou z mallu, jmenujou se dog fantasy. jsou tri ci ctyri velikosti, nerez miska je vyndavaci a ten "korpus" je plastovej a na spodku ma dostatek gumy, aby neklouzala ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Šedivoun :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam