• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: moje sousedka obléká už teď, a to má chundelatýho (ani nevim co to je) ... taky jsem zvědavá, co bude dělat v zimě při -20ti
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    "náhradní kožich" mu dávám opravdu jen v zimě, a to čistě z praktických důvodů :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    ale zas teda nechci aby to vyznělo tak, že má svůj šatník ;)) to ne!
    IF_
    IF_ --- ---
    Narazila jsem i na lidi co davaj psum v zime doma teplakovky:))
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja kdyz byly ty mrazy minus 20,tak jsem taky o oblecku uvazovala. Ale vidam oblecky na jrt i kdyz teplota klesne trochu pod nulu,coz je imho zbytecne.Pocasi je samozrejme potreba prizpusobit tempo i delku prochazky. Oblecky logicky psa vice zchoulostivi (ted to myslim k jrt a prt,jsou pochopitelne psi co by bez oblecku v zime ven nemohli).
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    tak já oblečky taky nějak extra nemusím, ale fakt je ten, že když je venku opravdu chladno a my jdeme s tím naším "blbečkem" na delší dobu, tak se to hodí (nebo do mrazů taky) ..přece jen má chlupů míň a zima mu je asi tak jako mě, kdybych do zimy vylezla v triku a letních kalhotech... Tenkrát když nám prostydl a měl kašel, tak mi ho bylo fakt líto - nehledě na to, že cpát do něj prášky nebylo taky nic moc...

Každopádně když je někdo šikovnej a ušije, tak tím líp bych řekla... mám teda ozkoušený jen koupený, a když byl mrňavec, tak jsme mu v zimě ustřihli rukáv z béžovýho svetru... ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    No nejlepsi je teda co vim od znamych je si psa nechat zmerit a usit na miru...nevyjde to ani nijak draz...

Pravi ovsem odpurce oblecku,ktery to sam nema odskouseno:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SUMMER: heleď asi bude lepší, když s pesem zajdeš někam (třeba hafani cz. kamenný obchod je dobrej) a přímo tam mu to vyzkoušíš, protože my jsme takhle koupili, a pak zjistili, že ho to dře "v podpaží" a má to krátké na bříšku - v dobrým obchodě by tě měli nechat to pejskovi vyzkoušet. Zrovna tahle prodejna má i dost velký výběr z hodně druhů a materiálů - provedení...
    Jinak nejlíp osvědčené mám "bundičky" s fleecem uvnitř a nějakým tím "silonovým" vrškem na zapínání, nebo suchým zipem po boku, hřeje to a nepromoká tak rychle, dobře se to pere a většinou je mají v ne tak šílených barvách... ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: To jsem mela na ale napsalas to lepe:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    AMAZONKAAA: Co zkusit cvičák? Vydal by tím energii a cvičitel tporadí co s tím. Jinak platí, říct fuj a odtáhnout dál, až se uklidní tak ho zkusit znovu nechat zkamarádit s jiným psem a při tom mu opakovat, že je to kámoš. Pokud začne zas vyvádět, tak znovu fuj a odtahnout kousek pryč.
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    AMAZONKAAA: Mně tohle přestal dělat ve 2 letech
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti z výběrem oblečků, ráda bych nějaký pořídila, ale nevím co by mu mohlo sedět a co je pro něj dostatečné teplé.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: No tak to mi prijde jako samozrejmost, ale ja ho nechci drzet strasnou od spolecnosti, tak jsem doufala, ze uz nekdo ma treba nejakej system, na to, jak to neucineji odbourat, aby mi pak majitele velkych "bojovych plemen" nerikali, ze tihle mali skrcci jsou ti nejhorsi, ze to muze litat bez voditka a vsechny to pokouse, ale utratej a zakazou kvuli tomu jejich plemena... :/
    IF_
    IF_ --- ---
    I za drobnou pomoc budou russlíci rádi, teď jsou v péči OS tři noví psíci z množírny u Radčic.

o.s.Russell Rescue
    http://russell-rescue.cz/
    IF_
    IF_ --- ---
    ten kukuč!!:(

Jack rusell terier - Brno, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/19003805/Jack-rusell-terier.php

IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Zakázat mu to, odvést ho pryč:)?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Mam dotaz.. opet :P

Zolik je v puberte a dominanci nad ostatnimi psi, kdyz neni po jeho, si dokazuje hysterii a stekotem, jak tomu nejucineji zabranit?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Neni nahodou Uggie ten filmovej pes?

KEJKA
    KEJKA --- ---
    nebýt ten náš takovej nevrlec na ostatní pejsky, tak si asi hned beru dalšího :) a tohle mám kousek, ale nejde to :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam