• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: To je tak pošahaný dilema todleto :-)
    Lucka každopádně právě prohlásila, že fenku s háráním ani náhodou, tak jsme asi vyřešili jeden argument; jestli tak to bude muset být pes :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: No mne spis baba starne a lenivi a hodne spi tak by potrebovala popichnout:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MATHEA: hárání vím že je naprd, Kelpie je fenka, plus já jsem měl taky fenku dřív. Šlo mi spíš o to jak si budou sedět dva psi, a fena a pes. Samozřejmě, já vím že je to o povahách obou, a o výchově a o sbližování a o tom v jakým prostředí byli jako štěnata a jak jsou staří.. ale stejně.

IF_: On i ten malej pes neprojí zrovna zanedbatelnou částku když to člověk násobí dvěma

Taky ono, šance nechat si pohlídat dva hafany se limitně blíží nule :-D jednoho ještě kdekdo na chvilku obstará, ale dva...

Jenže když vidím že přes den se Tyson nudí, a já bych se mu chtěl věnovat a zrovna nemůžu a musím pracovat... Sice má nonstop kolem seme 3-6 lidí, ale stejně. I těch 6 lidí je schopnej unavit :-D a sebe ne
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Pro mě je to taky mučivá otázka... docela by mě na to zajímal nějáký obšírnější referát, jak moc to je velký rozdíl...

Co vidim u kamarádek z agi, tak teda jsou hodně citelné i ty finance, když trénink, závody i soustředění stojí jednou tolik... u velkých psů nemluvě o žrádle...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LUSYM: ja taky ne, kdyz nevim, co z toho povazujes za ironii ;) Ale jestli tu prvni vetu, tak ne - samam ma dva psy pres 6,5 roku, goldeny, takze parkrat vetsi nez JRT a sice mi to prineslo vice omezeni, ale s tim sem a) pocitala a b) oni jsou stastni:)
    LUSYM
    LUSYM --- ---
    MATHEA: tedkom nevim jestli chapu ironiic ci ne:D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: mit dva psy je naramnej napad, to o tom zadna:) Jen je to samozrejme dvakrat tolik starosti, kor s prckem. A pak, pokud si poridite fenu, tak s haranim, to si rozmyslete radsi..:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: No ja vim, ten cinanek se mi libi, jenze.. 1) je zima, 2) je to pes a premejsleli jsme radeji o fene, 3) je to zase v podelane praze :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    no to nejsem, protoze gus je neurotik jak prase :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak jako tak to neodpovídá na otázku, jestli je dobrej nápad mít dva psy :-D a Twarr není reprezentativní příklad ;-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: trápí mě dvě věci: 1) výchova prcka a venčení co dvě hodiny v těhle mrazech, 2) blbý chození na cvičák ze stejnýho důvodu jako předchozí

Prostě to co jsem měl s tysonem dokonale (narozenej 19.3. dostal jsem ho domů v květnu) to byla idylka.. to je jediný co mě drží zpátky. A plus to že jsem z Brna.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Ten číňánek mi přijde takovej nevzdorovatej, přizpůsobivej, klidnější - ale to je z jedné návštěvy. Pokud by ses na ně chtěl podívat, chovatelka tě jistě ráda nezávazně přivítá:))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: co povahově?
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: :D Já už jsem za nima byla na návštěvě, "strašný":)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: ježiš tihle mi už přišli od mojí chovatelky jako že si jednoho mám vzít, to snad bude nějaký znamení nebo co :D
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Já bych brala tohohle - Číňánka alias Benjamina:) nedal mi spát asi 14 dní, ale nakonec ještěže má pindíka:))

» POSLEDNÍ DVA VOLNÍ PEJSKOVÉ / Chovatelská stanice London´s Brandy – Parson Russell Terrier
    http://www.londonsbrandy.cz/stenatka/posledni-dva-volni-pejskove/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Já furt nevím, jestli mám tysonovi pořídit kamaráda, aby si měl s kým hrát, a nebo se na to raději vykašlat a ušetřit si nervy a peníze :-D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Chudák, je krásnej a nějakej debil se ho zbavuje kvuli takovy blbosti, jako je stehovani. Ja bych se naseho Žolíka nezbavila ani kdybych sla do zahranici a kdyz uz bych si mela vybrat mezi pulrocni karantenou a zivotem s nim, tak se radsi nikam ani nestehuju :/
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: co to ma s ocasem?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak ten text mě pobavil :DD

daruji jack russel - Břeclav, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/21078724/daruji-jack-russel.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam