• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: ne patej klidne nuzkama, jen je potreba navyk, aby u toho nedelal cirkusaka, pak je vsechno ok. hlavne je to rychly.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Novej obchudek ve vysočanech, maji pekna voditka a obojky :)

https://www.facebook.com/proSelmy?fref=ts
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KARYSLAV: taky by mi bodlo nějáký doporučení
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrý klečtě na drápky? POtřebuju s tím stříhat hlavně ten 5 pařát, protože jsem dořezanej jak kdybysme měli 10 koťat..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Číňánka jsme si nakonec nevzali :-) ale tady podhazuju nějaký fotky od chovatelky

» NÁVŠTĚVA FOTOATELIÉRU / Chovatelská stanice London´s Brandy – Parson Russell Terrier
    http://www.londonsbrandy.cz/stenatka/navsteva-fotoatelieru/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA: kdybych se šel podívat, tak si napučuju kde to de a pak budu jíst psí konzervy z kauflandu :-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: tak za takovejhle podminek je to urcite rozumny.. vsak uvidis, az nazraje cas treba.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    takže jsi se podívat byl...?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak jsem vyměkl, nedokážu se racionálně přenést přes fakt že je to minimálně jednorázově 10-12 tisíc se vším všudy (dodatečný náklady na psa) i po "slevě" za předkus, který teď prostě nemám a pučovat na psa si nechci a nebudu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SUMMER: tak to samozřejmě, jestli bude, budou fotky, tyson je tady http://tyson.jftrial.cz
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    KARYSLAV: Tak pak nahoď fotky malého nového přírustku :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SUMMER: Díky za názor a pomoc :-)
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    KARYSLAV: Já mám doma dokonce 3 psy (jedna fena) a jediný problém je v hierarchii, takže se mi někdy venku ti dva psi servou. Převážně je to kvůli balonku nebo klacku. Ale jsou od sebe hodně věkově (jednomu je 8 a druhému 2) :( ale jinak si venku společně pohrají a i doma se vyblbnou, takže za sebe doporučuju!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Už začínám váhat :-D přestávám si být jistej o že je to moc rozumný :-D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: :))) tak uvidite no:D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    :DDD
    já bych se nemohla jet podívat, vím na 100% procent, že bych jela s dalším čoklikem domů...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Achjo.. tak my se tam asi jako fakt poejdeme podívat..
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: No to ja jsem presne pripad co pises.Pes se mnou skoro vsude cestuje ale nekdy jedu bez nej.Je na baraku u kamosky se Spikem a Beebou.Ale narvat ji tam dalsiho psa uz by asi neslo:) A cestovani s jednim jrt je uplne v klidu,navic je zvykla na klec...ale ve dvou by to i s jrt bylo slozitejsi to je jasny...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: vsak to ja beru, ze nejde, akorat ja sem asi magor, ze tech skoro 10 let to celou dobu delam tak, ze radsi nejedu:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam