• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: To je imho o výchově, já třeba znám tak dva agresivní jacky a znám jich dohromady třeba sto. Ale nemluvila sem o agresivitě, většina parsonů co znám, tak potřebují mnohem více pracovat, jsou energičtější a výbušnější.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: mě zatím přijde, co potkáváme jacky, tak jsou daleko agresivnější.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: No celkově určitě jsou více než prti, však prti byli šlechtěný jako pracovní plemeno:)

Rozhodně je mezi nima větší rozdíl než že prti sou větší:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: Ty děláš, jak kdyby ti krátkonozí byli o něco klidnější :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Já na ty dlouhonohý magory nejsem, nervy mám jen jedny :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    Tak jeden dement v potucku ;))
    Krakonos - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=LBcB9h75Nok
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: nojo, kdyby měl delší nožičky, bude to hezčí :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: je to jack! kaj se heretiku!
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: No a tos ho neměl v ruce:((
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: ježiš ten je krásnej :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem se zase zamilovala... Pejska mohu opravdu doporučit, kliďas, mazel a je nádherný. O víkendu už jsem ho naučila probíhat agitunýlkem :D nejradši bych si ho vzala, chjoo.

Billboard Big Scotty ´s Dream, 5měsíců, cca za měsíc k prodeji, možnost spoluvlastnictví, výstavy a aktivní pohyb podmínkou, další pes v domácnosti velmi vítán
    matka: Extra Ellie Pemiko,plnohrupá, tricolor broken, 28cm, PL 0/0, PLL, DM, SCA clear; otec: Ch. Vinni the Mole Rags Puma, plnochrupý, tricolor hladký, 27cm, PL 0/0, PLL, SCA, DM clear, ZN I.c.
    For sale only in Czech Republic!

KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: je to neopren, drží teplotu nápoje - měli jsme v tom celý den ve vedru vodu a ještě večer se dala pít - koupeno v ikea, v jednom balení byli dva - papouch a žralok, jen teda je to na menší lahev, ale je to fakt super, i tak to plnilo účel :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Co to je zanávlek na lahev:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    zajímalo by mě, co se mu honilo hlavou, když nám nad hlavama lítala letadla a on je s obrovským zájmem pozoroval :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    CIANKAL: nz :)
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    AMAZONKAAA: diky. uz jsem nasel dobrou dusi co si ho veme. diky za radu ;)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    CIANKAL: Nepamatuju si ID z Nyxu, ale dívčina provozuje tohle depozitum, kdybys ho neměl kde udat, tak tady se o něj postaraji dobře a najdou mu rodinu :)
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    sory torchu mimo ale snad nebude vadit
    zdravim.
    hledam domov pro tohoto kocoura (zatim nekastr.) . vcera jsem ho nasel na ceste porazeneho autem jak kolem nej jezdili auta bez povsimnuti.
    je po lek. zakr. (rentgeny antib...) .bohuzel bude mit pokrivenou tlapu , par sramu ale ma se cile k svetu. uz den po nehode vrni a je pritulny.okoupal jsem ho byl cely od moci a vykalu.
    nemuzu si jen nechat protoze zijem v byte a mame uz kocku psa veverku ryby .. no nejde to ikdyz bych si takhe porane zvire nejradeji nechal.utulek co tu mame je posledni misto kam ho chci dat.
    jsem z opavy ale neni problem po cele republie prec CD kuryr nebo po dohode i jinak (klidne zaplatim).
    ps:pozdeji prodam dalsi fotky.
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Jinak jde o Chs Happy Russel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam