DALEEN: tak my vymezený prostor máme s tím, že má kšírky a na těch je připoután "popruhem" zacvaknutým do sedačkového držáku, ale i tak, jsou chlupy všude, stačí, aby s podrbal, zavřít ho do přepravky nebo tak něčeho, tak vím, že mi to neodpusí - nebo se mnou minimálně nebude týden mluvit, fakt - už to máme za sebou "jo jasně, že s tebou půjdu ven, ale jen proto, že potřebuju čůrat a nečekej, že si budu hrát" ... takže s úplně vymezeným prostorem zkušenost až tak nemám, hold se omlouváme přísedícím, že budou chlupatý :)
Jinak se taky zeptám, máme teď období plazení po nás a mazlení jakýmkoliv způsobem, nekonečnám olizování a chce se líbat, jakmile si nevšímám, strká do mě s odskokem oběma předníma packama a hází hlavou, jako by dával najevo po šesti letech "hele dospěl jsem, tak potřebuju víc lásky" máte někdo zkušenost? je to občas tak otravný, že sama zavrčím, ale na druhou stranu je to tak milý, že většinou neodolám, jen když je to celý den, tak prostě přestávám mít chuť (a nemůžu) tu být jen pro něj...