• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: On se nebojí tai že by až bezhlavě zdrhal, jen je chudávk vystresovanej až na půdu. No peklo.. Ale halt asi dostane oblbováky no :-/ chjo.. zkusíme eště špunty do uší, a už jsem mu udělal i boudu v nejtišším pokoji ve skřini ať má pocit že je hezky schovanej.. tak snad bude v pohodě.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Budes muset trenovat pres rok:( Ted asi ten pasek a brzo vyvencit a hlavne nepoustet t voditka...
    TWARR
    TWARR --- ---
    a jeste jedna tematicka zeano.
    TWARR
    TWARR --- ---
    huhu bamboo je nas pritel jiz pres rok a drzi! i kdyz trosku jinak, nez bylo asi zamysleno vyrobcem :D

obdobne je na tom jeste jedna ruzova kravovina :))

KARYSLAV: vidis, a me prestal :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak a je to v loji.

Zatímco loni byl tyson na silvestra uplně v pohodě a nějakej bordel z petard mu mohl být u ocásku, letos při sebemenším prasknutí chytá hysterickej záchvat (asi hormony nebo mu prostě jen jebe, nevim).

Tak řeším co s tím, protože letos ho asi nezvládneme dát nikam „do klidu” protože ten nějak na žádným z míst kam můžem letos nebude.

Co z toho vyplývá, máte někdo nějaký praktický osobní zkušenosti s řešením tohodle problému? Já nejsem příznivcem prášků ani u lidí, natož pak u toho malýho tvorečka.. ale jestli z toho bude tak vystresovanej že se bude klepat celej den jak osika, tak mu to ublíží asi daleko víc (a to bydlíme v části kde je relativně klid). Fakt nechápu co se s ním stalo.

Uvažoval jsem, že bych ho zkusil uklidnit nějakou trávou, ale jednak nemám tušení jak ji nadávkovat (v jídle), protože to se posledně nepovedlo správně ani mě samotnýmu :-D a jednak si nejsem jistej jestli by to mělo ten správnej účinek.

Pokud teda budete mít tip, na něco smysluplně šetrnýho, budu nesmírně vděčnej, a Tyson předpokládám taky.. Děkujem!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: tojo, pro "normální" psy je to super značka, jsme s tím začínaly a je to fakt bezva.. akorát teda bez slev ty ceny.. uf.. ale to je všude.. a jak s dětma :) prostě je to drahý...
    IF_
    IF_ --- ---
    Huhu pták po hodině agility:)

IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Ale jinak mají pěkné věci i mlsky... a viděla jsem teď krásný pelechy, ale na jrt za 900 :O. Njn, je to značka Pet centra...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA:
    IF_: aktuální poločas rozpadu čehokoli z bamboo je cca 15 minut :) ať je to co jeto. Zatím se nějvíc osvědčil Kong pro psy 20-30kg, který ten náš malej ichtyl nezvlýdne dostatečně vzít do tlamy a rozšrotovat..
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    už máme podobnou kouli a asi mu tak trochu vadí ty bodlinky, tak do toho žvejká jen tak opatrně, ale hraje si s tím moc rád :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Hm tak jestli to je Huhu bamboo tak přesně tahle osmička nám vydržela asi den :D A měla jsem od nich ještě jednu a taky nic:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    tak jak jste si užili Vánoce? :)

my konečně našli hračky, které chvilku vydrží ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    IF_: Fu, to je prostě čistá, ryzí, nehynoucí, do nebe volající debilita.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: aaaa chudáci :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    omg
    IF_
    IF_ --- ---
    Naháči X JRT :D

Daruji štěňátka křížence Jack russla a Naháče - Vsetín, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/30071015/Daruji-stenatka-krizence-Jack-russla-a-Nahace.php
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Láká mě to zkusit. Jenže ona hysterčí jen když někdo z nás odejde z bytu (například muž jde s košem). Když byla malá měla problém když šel někdo z nás na záchod a nejhorší varianta byl muž na záchodě a já v koupelně. Nějak si nedovedu představit, že by vydržela vklidu ležet zavřená v kleci zatím co kolem ní bude lézt dítě.
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Chapu.Ja mam doma labilku nejvetsi - z utulku a zrejme dost bitou a jeden z piliru jeji rovnovahy je zrovna klec/kennelka. Je to misto,kde vi,ze je v bezpeci,doporucuju:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Netestovali, ale podle toho jak chatá ve vzduchu piškot bych řekla, že vidí dobře. Ona je taková labilní povaha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam