• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: Pokud na sedadle tak zapásané bezpečnostním pásem, zabere to jedno místo... Bacha na velikost, aby tam pes mohl sedět:) Já bych teda přepravku volila mnohem raději. Psa jsem na kšírách vezla párkrát a při prudčim zabrzdění se mi pěkně zaškrtil.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PETRUSKA: spis pod.. jak si davas nohy.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    TOMMY_: Vypada to dobre, ale jak rikam, v kufru nemam misto :( vejde se tohle na zem za sedadlo? To by tam byl asi strasne utopenej, co?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jo a je to neco takovyho..

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja sem vozil tintina normalne no volno v aute., ( vzdycky si lehnul dozadu jak je misto pro nohy a spal.. )
    pak sem ho jednou nevezl ( nechaval sem ho na vikend u nasich na zahrade ) a boural jsem.. pak mi doslo co by asi bylo se psem kdyby tam byl.. takze jsem koupil klec a davam ho od ty doby do kufru do klece. Nastesti se mi tohle stalo kdyz byl fakt jeste miminko. takze si na klec zvyknul.. ted uz je u nasich na trvalo a uz jezdi autem fakt vyjimecne ( jsou mu dva roky a neco ) ale klec ma porad.. a ma ji rad.. ma ji proste jako boudu ( jako ma ji v pristresku takze je to defakto bouda v boude ;) ) ale kazdopadne to ma zafixovany jako bezpecny misto.. ma tam svoji deku a dycky tam rad zaleze.. jako ja fakt doporucuju tenhle system.. proste v pripade nejakyho impactu netusim kde to bude mit pes nejbezpecnejsi, ale vzheldem k tomu ze mam dvousedalovy auto tak sem ho proste musel zacit davat do kufru.. a "boudicku" si oblibil.. takze bych se toho nebal..
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Tak dobře vypadá tohle - http://www.spokojenypes.cz/...e-mrize-potahy/greendog-ochranne-zavesne-luzko-jednosedackove?id=17123 - máte s tím zkušenost? Když na to budu štěně učit od mala, tak tam snad bude rádo.. Jen s tím postrojem vzadu bych se bála, že by mi lezla k mrňousovi do autosedačky.. takhle budou pěkně oddělený.
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: To se ma veterinarka cim chlubit:).Obecne bacha na rady vetu, dost z nich toho o chovu psu vi bohuzel pramalo:(
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: Klec ma mnoho vyuziti,da se slozit,pouzivat ruzne pri cestovani a tak... navic mi prijde ze pes to ma spis jako boudicku ale je to samo na tobe:0
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: Ja jsem pro to psy tahat ven a socializovat co nejdriv,samozrejme s mirou.Normalni majitele maji psy naockovane a zdrave,takze treba mezi prateli apod se niceho bat nemusis.Psovi urcite vice uskodi kdyz bude zavrenej doma a nedejboze se napr.vencit na plinu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PETRUSKA: no tak jako když prudce dupneš na brzdu, tak si toho psa můžeš zabít, to je tvoje volba jestli chceš aby jsi měla rozmazanýho psa pa předním skle před dětma, kvůli brždění před srnkou, a podobně.

Postroje do auta:
    Autopostroje, autosítě, automříže - obchod SpokojenyPes.cz
    http://www.spokojenypes.cz/auto-postroje-mrize-potahy/

Koukni se kolik má kolem hrudníku, ten můj vocas má teď v dopsělosti 49, ale je to Parson a větší než by měl být..

PETRUSKA: Doporučil bych cvičák. Jde o to aby tam nebyli psi co sjou jeblí. Hodně doporučil, a co nejútlejšího věku, aspoň na 3-6 měsíců, tomu psovi to hrozně pomůže.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    A ještě mám dotaz - jak dlouho musí být štěně separováno od ostatních psů? A byli jste s ním nejdřív striktně doma, nebo jste podnikali nějaký výlety? O víkendu si pro něj jedem a už se mi samozřejmě kupí pozvánky na grilovačky a podobně a já nevím, jestli nejdřív musíme být nějakou dobu doma, nebo bychom to zvládli. Nejde mi teď o čůrání a tak, ale spíš aby se něčím nenakazilo. Základní očkování bude mít, rozená je 7.5.. Díky!
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    IF_: V cem je klec lepsi? Jakoze z ni dele nevyleze? Svagr tuhle ohradku mel a tvrdil, ze z toho nevylezl nikdy a byli s ni spokojeni.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    IF_: KARYSLAV: Do kufru se bohuzel nic nevejde.. tam je vzdycky kocar a spoustu dalsich veci...asi bude teda lepsi ten postroj. Da se koupit nejakej nastavovaci, aby byl steneti i dospelymu psovi, nebo to je sci-fi a musim proste koupit steneci a pak znovu dospelackej? A nejaky doporuceni na dobrou znacku?

Bavila jsem se o tom s veterinarkou a ta prej nepasa psy v aute vubec a policajti ji parkrat zastavili bez komentare.. ale jasne ze to neni dobre.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PETRUSKA: když ho vemeš dopředu pod nohy, 1) porušuješ vyhlášku o přepravě na pozemních komunikacíh, takže je to na pokutu, že je to štěně nikoho nezajímá, 2) pak budeš mít problém až nebude moct být vepředu pod nohama, bude hodně kňučet že nechce dozadu.

Já sem z tohodle důvodu vozil tysona od malička vzadu, kromě nějakejch pár situací.

A při kupovaání postroje do auta, bacha na to aby to byl fakt postroj do auta a ne na ven, nebo bys mu přerazila páteř..

Tyson zvdádl učení v autě na výbornou, dycky si lehne na zadním sedadle a chrní, ale to už je o povaze..
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: Ohradka nevim,radeji bych koupila vetsi klec.
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: To urcite neni uz kvuli bouracce navic i policajti by pripadne mohli protestovat. A co upevnit kennelku v kufru?Ja to tak casto delam - pochpitelne mam ten kufr otevreny do auta. Jinak na kennelku urcite nejdrive ucit doma.. koukni na nrt napr na crate games. Moje Moula treba ma svou kennelku vylozene rada a sama tam zalejza ;)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    IF_: Bavili jsme se s chovatelkou o tom prevazeni v aute a doporucila mi do zacatku obyc prepravku na zadni sedadlo a az vyroste, tak ty ksiry. Ta prepravka se mi ale zda trochu zvlastni..vzadu nam v sedacce dite, takze bych se k nim nevesla a stene tam asi bude fnukat..neni lepsi vzit si ho proste, dopredu pod nohy?
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Ahoj, shanime ohradku pro stene. Neco takoveho - http://m.zoohit.cz/shop/hlodavci/vybehy/kovove/8_hranne/121274?gclid=COPX8Jren78CFSvjwgodDFYAWg - nemate nekdo prebytecnou na odkup? Pouzivali jste taky? Mam 8mi mesicniho prcka, takze je potrebuju separovat, kdyz je musim na chvili nechat o samotě. Diky
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    PETRUSKA: Sorry za velikost - posilam z mobilu a nevsimla jsem si
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    IF_: Diky, kouknu na ten shop. A posilam foto - jeste od chovatelky.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam