• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARBARDUCHAnaše hraní
    RAEL
    RAEL --- ---
    Parááda!
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    tak ruku uz mam skoro v cajku tak zacnu hazet novy veci :)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    jo ale budes se muset stavit a znova mi objasnit na cem sme se vlasne smluvili presne :]
    zna my ne ? :]]
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    BARBARDUCHA: barco popremejslis o mem CPstahovacku na copanek?:)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    TULENI: :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    jaaa mam svoji kraasnou vinovou spiralkovou jehlici, radost obrovska, hezky drzi, este jednu moooc dik! :)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Tak jsem to nějak nestihla =/, balím, ale určitě se stavím po návratu. Přeji krásný týden!
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    TULENI: děkuji =)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    BARBARDUCHA: hodně dlouhý a hodně jemný. super, moc děkuju za radu.
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    uz sem skoro zahojena budou brzo novy

NATHAELEN: jestli mas dost dlouhy vlavy mela by ti drzet vlastne jakakoliv. v pripade velmi jemnych vlasu vetsinou doporucuji nejakou malou lehounkou. ale to zalezi opravdu na druhu a kvalite vlasu
    TULENI
    TULENI --- ---
    NATHAELEN: urcite mamka, dycky se stridame :)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TULENI: budu se tam vyskytovat asi dřív, bude někdo v krámku, že jo?
    TULENI
    TULENI --- ---
    je to na Letenskem namesti 2, ja tam budu od pul pate do sesti a holky se stavi nejak v tu dobu..;)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    TULENI: prosím, na kolikátou se tam tak všichni sejdou? (a kde?)
    TULENI
    TULENI --- ---
    jee, tak super, nsk se stavi i barbarducha prave a rosadko s koralkama :))
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TULENI: ok, tak já se dneska stavím :o) díky
    TULENI
    TULENI --- ---
    ja myslim ze by ti i mohla stacit jedna jehlice, dve budou sice pevnejsi a jistejis, ale i jedna by ti to mohla udrzet, me drzi a nsk snad uz budu mit svoji krasnou vinovou! nejaky tam na prodej mame - asi 6 kousku, treba nejaky jeste nsk barbarducha priveze :) minimalne si tam muzes vyzkouset jak ti bude/budou drzet :)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    SEXILKA: díky. S tou tmavou a světlou si nejsem jistá, není to úplně můj styl, ale to bych je musela vidět. hlavně je fajn, že mi stačí max dvě :o)

BARBARDUCHA: máš prosím někde nějaký větší výběr? na internetu nebo třeba v Tuleninym krámku?
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    NATHAELEN:
    Stačí ti jedna (ta točená stoprocentně), záleží na tom, jak ty vlasy zamotáš.
    Jinak 2 jsou fajn a díky nim vytvoříš docela zajímavý účes.Pokud pudeš do 2, tak doporučuji tmavou a světlou.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    kolik minimálně jehlic udrží vlasy? mám rovné dost dlouhé a hodně jemné/klouzavé. Přemýšlím, kolik a jaké jehlice bych si od Tebe koupila a jestli vůbec, protože mít ve vlasech víc než tři bych nechtěla. Pro mě by byly dvě tak ideální, ale nevím, jestli mi to ty vlasy udrží
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam