• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOOCestování a výletování s dětmi a psy
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    ELLA: chceme zkusit ted na podzim, ale Krystofovi jsou uz dva... driv jsem z toho mela taky trochu strach... nicmene i ted jsme na to zvedava :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TABO: rekla bych ze nijak, pokud to neni nejaka soukroma nebo extra hotelova plaz, spis si dej bacha na strasnou spoustu mistnich toulavejch psu a jejich pripadne choroby.. obcas jsme zahlidli i psi zdechlinu :/ Tedy to bylo na Chalkidiki, nevim jestli je to vsude tak..
    TABO
    TABO --- ---
    Nevite nekdo jak se na psi tvarej na plazi v Recku?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    RUSOVLASKA: napis id Obroni, ti zrovna s miminama v Thajsku jsou, mozna i s mensima
    RUSOVLASKA
    RUSOVLASKA --- ---
    mam dotaz : nemate nekdo zkusenosti s cestovanim se zhruba 8 mesicnim ditetem napeiklad do Thajska i dal?? Chtela bych slyset nazor lidi ketry to prozili na vlastni kuzi, nebo nazor vasich znamich ktery s tim maji zkusenost ... diky
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    jojo, tesco nezklamalo, vcera to zvladlo uchladit i sampano :))
    LOO
    LOO --- ---
    jj,ted je mas v marketech i v akci;)
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    KAIRRA: v jakymkoliv hypermarketu, nebo domacich potrebach... vidam je vsude :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    trosku ot, ale: nevite kde koupit, NE PRES NET, ale v obchode, v praze, chladici box? neco jako tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=13378225&tab=0 ? pikniky bez chlazeneho piva zacinaji byt neunosne ;))
    LOO
    LOO --- ---
    az se dostanu nadelsi dobu ke kompu,tak to nahazim na nastenku;)
    LOO
    LOO --- ---
    ja doporucuju tohle http://www.vcelin.cz/
    ted tam kamaradka slavila svatbu a od patku do nedele za celej prostor chteli 3tisice.luxusni misto,moznost vejletovani (babiccino udoli,zamek nachod,opocno,nove mesto;pevnost dobrosov,josefof...)super misto i na pobyt jen tam.mega prostor,psi v pohode,deti tam maj piskoviste se spoustu hracek a paradni misto na opejkacku neceho vetsiho i mensiho;)
    KEYA
    KEYA --- ---
    My jsme se právě vrátili z prodlouženého víkendu v Krkonoších. Byli jsme ubytovaní tady: http://www.penzion-zvonicka.cz/ A byli jsme moc spokojeni. Jídlo bylo skvělé - pro děti nám vařili zvlášť méně solené atd. Vzorně se tam o nás starali. Je to takové rodinné (5 pokojů) - v jednom mají i klasickou dětskou postýlku. V jídelně/bývalé konírně je k dispozici pro děti velká bedna hraček, venku bazén a houpačky... Pan majitel nás jednou dokonce popovezl na výlet, abychom ho s dětmi zvládli...
    Cena - 390 za noc s polopenzí, děti do 2 let zdarma od 2 do 10 20% sleva...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    případně doporučuju hrubou skálu, na osobu za noc to bylo 300 nebo 400 /osobu v hotelu primo na zamku... krasne prostredí , na dohled sou trosky za rohem valdštejn a krasné lesy... na nadvori sou ted ruzne programy a stanky...
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    KAIRRA: pod to se taky podepisu! :) Rankl taky moc doporucuju :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    vidite, se stejnymi cenami muzu doporucit i ten Hotel Rankl kde jsme ted bylo (Horska Kvilda). Vypadalo to, ze jsou snad na deti a psy delany, obojiho tam pobihalo i v mimosezonu dost. Dostali jsme detskou postylku a prebalovak, je tam bozi hraci verandicka pro vetsi deti a hriste. A nejlepsi stejky!!!! http://hotelrankl.sumava.net/hotelrankl/
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    MORGANA: pravda, jsem si zafixovala tu cenu jakoze za pokoj, protoze jsem tam byla s Kydou pres noc sama, ale ono je to za osobu... tak oprava - ceny prumerne!
    LOO
    LOO --- ---
    MORGANA: hmmm svedsky stul me presvedcil;)
    ale neni to malo,kdyz to pak vynasobim rodinnyma prislusnikama a poctem noci
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    LOO: ano - deti maji slevku, ale nepamatuju si, kolik... snidane svedsky stul, takze vyber vseho moznyho (Krystof vyzral vzdycky jen sunku ;))
    LOO
    LOO --- ---
    tak to je skvely,vypada to krasne
    tech 630 za noc je pro jednoho?
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    tak, mam tady jeden velice pozitivni report z penzionu v Prachovskych skalach :) je to jednak velmi baby-friendly, pejsci jsou tam uplne bez problemu, je to na samote u lesa, velmi priznive ceny a skvele tam vari... konkretne je to Hotel Pod Sikmou vezi (webovky, bohuzel nemaj, jen kontakt tady: http://www.ceskyraj.cz/ubytovani/cz/2004328.htm)... pani spravcova je navic neskutecne mila (ale nijak vlezle, nebo vtirave)

    par fotek:









    dalsi fotky kdyztak tady: http://www.nantuko.cz/morgana/krystof2/2008_04_11/
    nebo tady: http://www.nantuko.cz/morgana/krystof2/2008_04_13/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam