• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOOCestování a výletování s dětmi a psy
    BREBER
    BREBER --- ---
    prosel jsem nastenku, ale moc toho tam neni...schanim nejake ubytovani na prodlouzeny vikend...pro dva a psa

    moje predstava - zadnej multipension, proste nejaky baracek se soukromym vchodem, grilem, zahradkou...

    neco jako tohle: http://www.ceskyraj.info/detail.asp?/apartman-radvanovice/210/
    ELLA
    ELLA --- ---
    MORGANA:
    TERESKA:ja ssi to myslela a taky to tak praktikuju ale kamarad me zacal presvedcovat o tom ze budu mit problem...takže diky.)
    TERESKA
    TERESKA --- ---
    v dodavce porad....uz naky patek praktikujeme:)
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    ELLA: na prednim sedadle (spolujezdce pochopitelne ;)) v jakymkoliv aute do tri let veku... a v dodavce, myslim, i potom...
    KLARYSSA
    KLARYSSA --- ---
    OK,DIK,JSEM KLIDNEJSI.Vnoci je to rozhodne lepsi,nas prcek v aute spi jak medved:)
    no a jeste shanim nejake info o nejakem miste v cechach,kde by nevadilo majitelum ubytovat s nami 2 psy.vsude jeste tak toho jednoho v klidu,ale dva uz je vetsi problem...jakoze pritel bude mit letos kulatiny,tak trosku ty romantiky...nejlepe u vody,vite nekdo neco?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KLARYSSA: my dali cestu do Francie s 10mesicni Anou a celou cestu prospala. Jelo se cca 16 hodin a v pohode... v sedacce bez problemu. Kdyz sme dali delsi pauzu pro ridice, vyndala jsem ji z lehatka a polozila do kocarku, aby se protahla. Kdyby nechtela jidlo a prebalovat, tak nevime, ze ji tam mame:]]]
    TERESKA
    TERESKA --- ---
    KLARYSSA: my daly se synkem cestu do recka...cca 1800 km v roce a kousek a vse ok...davali jsme vetraci, svaci i spaci(pro ridice) pauzy a dalo se to, zalezi jak dava auto, nsemu se tam libi, ale ted uz myslim by to slo akorat na noc:)
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    KLARYSSA: da se to zvladnout - do francie uplne v pohode - to je max nejakych 15 hodin, ne? aspon to je doba, za kteru byvame bezpecne u spanelskych hranic...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Byly jsme se podívat včera v Aquaparku v Průhonicích. Zázemí blbý - jedna pidi stříňka, kam máte narvat všechny věci svoje i věci prcka. Šatky jsou společný pro obě pohlaví, což je sice príma, když jdete s rodinou, ale v podstatě blbý, když máte zorganizovat převlíkání (jsou tam na to boxy) sebe a prcka a hlídat, aby vám u toho neukradli věci atd. Fénovat hlavu je možno v podstatě jen u dvou zrcadel u východu. Takže lepší tam asi jet ne v úplný zimě. Ale atrakce parádní. Největší úspěch měly u Karolíny mořský vlny, který se tam pouštěj na chvíli asi každou hodinu. Ale jinak je tam vážně velký výběr a děti mají možnost vyblbnout se i v tom nejmenším věku.
    LOO
    LOO --- ---
    kolem toho roka je cestovani jeste v pohode myslim.urcite je lepsi jet pres noc.nevim,kolik hodin se jede k babi?;))
    KLARYSSA
    KLARYSSA --- ---
    holky,to by me taky zajimalo,v lete bude prckovi rok a chteli jsme jet za babi do Francie.da se to zvladnout v kuse nebo je lepsi se nekde treba pres noc vyspat v nejakym hotelu nebo tak neco.jeli bysme osobakem a neumim si predstavit Sebika po sest hodinach v autosedacce.......chudak celej zkroucenej
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    ELLA: my jeli dva dny v kuse do spanelska s rocnim ditetem (strasny zacpy, casty zastavky kvuli diteti - proto to trvalo tak dlouho) - je to to, co te zajima?
    ELLA
    ELLA --- ---
    je tady nekdo kdo absolvoval dlouhou,treba tejdeni cestu autem s miminem?jak se to zvladalo?nejaký tipy?.)
    LOO
    LOO --- ---
    KDYBY MEL NEKDO ZAJEM PREVZAT SI TENHLE KLUBIK,BUDU MOOOOC RADA-NESTIHAM SE TU O TO STARAT
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    POPKORN: supr, ukládám na příště. Dík
    POPKORN
    POPKORN --- ---
    MARKYTKAK: Pokud by vyhovovalo Srni, tak treba www.apartmany-bubenicek.cz/
    Byli jsme tam tyden v zari a spokojenost.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    Ahoj, nemáte doporučení na nějaké pěkné (levnější) ubytování na Šumavě? Chystáme se na řeku Vydru tak někde kolem - Modrava, Kvilda.
    HANY_BANY
    HANY_BANY --- ---
    MORGANA: taky dekuju..sem z toho nadsena..akorat ja nemusim zimu..sem teplomil..takze si budu muset pockat do jara-leta:)ale urcite se tam ubytujem..vypada to fakt pekne!!:)
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    HANY_BANY: my se tam taky rozhodne chhcem vratit - ta modrava je supr lokalita... na kratsi i delsi vylety, na kolo a tak...
    jinak dikec za tipy :)
    HANY_BANY
    HANY_BANY --- ---
    dam sem jeste par ozkousenych penzionku:) v Liberci >>maji moooc radi pejsky..dokonce pro ne maji v jidelnim listku par pochoutek:)..moc prijemny personal!!a moc dobre tam vari i pro pánicky:) http://www.bilymlyn.cz/ >>dal muzu doporucit penzion v Prichovicich http://www.pensionvnebi.cz/ tady sme byli nekolikrat..maji spoustu relaxacnich procedur..nas okouzlila whirpoolka..ktera je z casti odkryta..i v zime a vy z ni vidite na zasnezene plane krkonos:)vecer to byla nadhera!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam