• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOOCestování a výletování s dětmi a psy
    Chci tady shromáždit co nejvíc informací o cestování s dětmi a psy.Nejde jen o pravidla a zásady cestování,ale chci aby byly na nástěnce odkazy na ubytování,typy na výlety,restaurace atp.,kde není problém ani dítě ale taky třeba pes.Takže prosím házejte své typy,pište zkušenosti a vůbec se u bavte:)

    reporty z cest velmi vítány;)


    !NÁSTĚNKA!
    rozbalit záhlaví
    GWAENARDELL
    GWAENARDELL --- ---
    ONDRA_PATA: Rožďalovice, Liběchov...
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ONDRA_PATA: nevim, jestli o tom nikdo nevi, ale prirodni to je...stezka ladovym krajem je pekna na pesi vylet nebo na kolo
    http://www.laduv-kraj.cz/
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ONDRA_PATA: a kterým směrem?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj, nemáte tip na nějakej výlet po středočeskym kraji? teď nemyslim nic profláklýho, ale nějakou přírodní specialitku, o který jen tak nikdo neví.
    DJDORI
    DJDORI --- ---
    Zdravím všechny... chceme koncem srpna jet do Francie Antibes a pak dále do Camarque. Máme dítě a dogu jedeme vozem, na netu nejsou ikonky zda může pes do kempu, asi mobil homes máte někdo nejaké tipy v tomto okolí ? Nie a Antibes děkuji moc
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    KEBAB: to vypada dobre!
    KEBAB
    KEBAB --- ---
    FILOMENA: my byli v létě tady a bezva http://www.retour.cz/ubytovani/1042.htm
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    hledame narychlo nejake ubytovani na sumave ted na vikend s ditetem a psem, muzete nekdo neco doporucit? diky...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Na léto plánujeme dovolenou v teplých krajích (asi nějaký jih Evropy) s ročním děckem. Nejradši bychom nějakou autoturistiku po vlastní ose, hodně zastávek, přes poledne siesta ve stínu. Máte někdo s takovým cestováním zkušenost? Klidně pošta, dík :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    no já asi nepojedu, páč jako sem s tím nepočítala a s emkou je to na dlouho se vždy někam vypravit... no ale uvidíme...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KOPRETKA: ale bacha, bejvá to dost narvané.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    fuj.. výlet..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ahojda jedno info. dostalo se ke mě ted, nevím jestli je volno ale jako vílet to je parádní..

    Mikulášské parní vlaky
    http://www.ceskedrahy.cz/tiskove-centrum/tiskove-zpravy/-3650/
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    Minulý týden jsme se vrátili z cestování po Toskánsku. Bydleli jsme v cenově přijatelném (57euro/noc za největší místo -place A, 3 děti, 2 dospělé a psa) a moc hezky zarostlém kempu s výhledem na moře http://www.blucamp.it Vyhlédla jsem ho předem přes internet, nic jsme nebookovali a naštěstí když jsme dorazili, měli poslední volný plac.

    K moři je to 8km, což nám vyhovovalo, neboť jsme v kempu měli odstavený přívěs a autem stejně chtěli jezdit po okolí. Kolem je spousta trekových cest na kolo i pěší procházky se psem. Krom klasického turistického letoviska San Vincenzo (je tam i celkem pohodová Dog Beach), se dá v blízkosti natrefit na pláž s mušlemi a několika málo turisty infiltrované normálním italským životem s okouzlující přírodou, poblíž lze najít i WWF park (ale dovnitř jsme nešli, poměrně vysoký vstup a vypadalo to, že tam vegetí jen volavky, nicméně příroda kolem je úchvatná). Samotné městečko u kempu Campiglia Marittima je vystavěno klasickou toskánskou architekturou. Blízko forest park a mineralo-archeologický park di San Silvestro. Moc se nám tu líbilo, Toskánsko je fakticky překrásný.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ZEMINO: no když si u toho, já mám okolo postele nalepený korek. Jak prodávají takový ty samolepící folie různých obrazců a tak, tak mají role korku. takže jenom sundáš a nalepíš a nebo páč furt stěhuju postel, tak to mám natlučený hřebíčkama.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MEDVED007: udelala jsem to stejny.... vyperu kdyz je treba a je klid:] a je to aspon hezky barevny:]
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ZEMINO: ja teda nevim, dcera ma za posteli poveseny koberecek z Ikea, nasila jsem na to poutka a povesila to na hacky twenty...takovy pruhovany barevny a je tam teda ciste proto, ze spi vecne nalepena na zdi, tak at nespi na ledove zdi a ma to aspon trochu teple...sem tam to hodim do pracky a je to....ze bych na to neco lepila nebo davala, to me nikdy nenapadlo
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    mam dotaz kdysy jako mali jsme mivali kolem postele takovou rohoz - ruzne barevnou aby se steny neseskrabali.. vubec se mi ale nedari neco takoveho sehnat.. nevite o necem podobnem ..
    chtela bych to dat kolem prebalovaciho pultua postylky pro prcka..aby se dali na to pripadne veset nejake obrazky apod, bo kdyz to nalepim primo na stenu tak se nam pak odlepi barva i s omitkou
    LOO
    LOO --- ---
    ABDUH: ja vim,uz sem nekolikrat psala,ze bych rada,aby se o tenhle klubik nedo vic staral,ja toho mam az az a starat se o klub na nyxu, aby za neco stal uz fakt nedam.
    takze opet vyzva,treba pro tebe zdeni;)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    POZOR CO MÁTE NA NÁSTĚNCE je prej neaktuální, týká se to pasů pro děti, tak jenom sem dám pripominku co na to meli v jinem klubiku :))

    Ta první část je neaktuální a popisuje právní úpravu platnou mezi 1. září 2006 a 1. březnem 2008. Od 1. března 2008 se do pasu rodičů zase děti zapisují, teď už ale jen děti do 10 let věku (před 1. září 2006 se daly zapsat děti až do 15 let). Od 25. dubna 2008 se navíc i dětem mladším 5 let vystavují biometrické pasy.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    rada bych nejake doporuceni na hotel/penzion/chatu v nizkych tatrach, male ci velke fatre....chceme jet s pul rocnim prckem a psem v pulce srpna. predem diky...
    LAFI
    LAFI --- ---
    KRECICE: No vida, to jsem ani nevěděl, my vždy spali na té Malé Skále a pejsci byli vždy šťastní jak blechy, když jsme jim řekli: "Jedeme na hrad" Vždy rozuměli:-)
    KRECICE
    KRECICE --- ---
    LAFI: Jojo..já tam byla 2 roky za sebou a naprostá spokojenost. Spali jsme s kamarádkou ve stanu i s pejskem, kterých je tam mimochodem jak psů :) Na venčení jsem to měla asi 10 m do lesa. Co se týče miminek, byla v umývárnách i oddělená místnost s přebalovákem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam