• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    SWAMP_ASS: nezlob ,nevím proč je špatný dát si jednou za čas jointa místo chlastu?
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    HNZDD: tak se di taky projít, vem si na cestu toluen a zalez někam do šachty...nějaké lukrativní místo doporučit potřebuješ?
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    SWAMP_ASS: ale já jsem feťák kterej má toliko inspirace vytáhnout patu z města
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    OMI:
    FOSILIE: běžte se projít oba : D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Tak jsem dnes uzavřel anketu. Dopadla celkem nejednoznačně, ale nějaké to skautování se tu provalilo.

ANGEE: ... nevadí myslím, že nejsi jediná (ý), s tím hlasováním, nevim, nevim.

OMI: budu asi nyní za wola, ale s tou konspirací jsem to moc nepobral, svým okem a hlavou jsem došel tomu, že takové věci tu řešit nechci, nechce-li někdo utopit kteroukoliv lokalitu pod návalem feťáků z NYXu, není nic jednoduššího než ji neprovářet, z druhé strany: vždy se rád dozvím o nové lokalitě a přemýšlím o tom, zda-li má feťák toliko inspirace třeba jen vytáhnout paty z města...
    OMI
    OMI --- ---
    FOSILIE: A nechceš se jít někam provětrat?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    OMI: Hele nechceš jít otravovat někam jinam? Evidentně tady akorát děláš zlou krev.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    MMM: Jo aha, no to asi bude nejaka bezva plisen. Takovy sem videl i v Mnisku, visej tam ze stropu....pekny no......
    OMI
    OMI --- ---
    Co to upozornění na zásady konspirace ... fakt by se do záhlaví nevešlo?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Mam dve otazky do plena. Je otevren dul ve Vlastejkach a Krupka? Nebyl ste tam nekdo posledni dobou?
    OMI
    OMI --- ---
    DALLILA: A tohle je právě ta věc, co mě na cave-manech sere. Voni se prostě nepodívaj na klávesnici, nedojde jim, že je to překlep. Radši se budou vysírat a dělat machry. A stejně to píšeš blbě, tak taky moc nemachruj.
    http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=tetin%20beroun

MMM: nějaký hnojníky. v kanálech je toho plno.
    ANGEE
    ANGEE --- ---
    HNZDD: To mas dobry... me uz nic z toho nepoznamenalo, tak ani nevim o co tam slo :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ANGEE: no já taky ne, vždy mě vadily ty uniformičky a bratříčkování,
    občas jsem jezdil s turistákem na nějaký srazy oddílů a na skauty jsme se vždy chodili koukat jako na exoty,než si udělali budíček ,nástup a hlášení , byl náš oddíl už někde v lese.. ale od kamarádů vím že to všichni tak nebaštili stejně jako všechny pio. oddíly nebyly líhní rudých svazáků
    ANGEE
    ANGEE --- ---
    Hej, co je to za anketu, kdyz nemuzu odpovedet ani na jednu moznost :)... ja do skauta nechodila... co to vubec je?
    MMM
    MMM --- ---
    myslim ty houbicky..
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    MMM: Jako co myslis? Stranky? Ty lidi na fotkach? Diry co sou na fotkach? :)))
    MMM
    MMM --- ---
    Ahoj! nevi nekdo co je tohle zac? http://www.sweb.cz/vlastafiller/v189.html
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    Tetím neznám - znám Tětín- malá technická - všichni co se zabývají jeskyňáření a speleologii jsou vožralové- nestydím se za to.- tady máš důkaz že po každém výlezu z díry se namažu jak ten Zeman :-)))
    http://dallila.eland.cz/satalice_vinor//_MG_6355.JPG
    OMI
    OMI --- ---
    Přijde mi, že ze všech skupin, u kterých se dá začít, je Tetím asi... jedinej. Je blízko od vlaku, blízko k jeskyním, kladný vztah k vínu a absence lásky k pomluvám. Jestli někdo má touhu to zkusit, je to dobrá volba. Lahev s sebou.
    OMI
    OMI --- ---
    EOS: Však já vím. Ačkoliv já radši držím foťák, kbelíkem taky nepohrdám.
    Protože
    DALLILA: tetíňáci jsoudycky kybrńáci, idkyžty lidi potom člověk potkává u všech ostatních skupinách a dycky tvrděj, že tam byli jenom na chvíli. Prostě je to taková líheň.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam