• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    OMI
    OMI --- ---
    EOS: Však já vím. Ačkoliv já radši držím foťák, kbelíkem taky nepohrdám.
    Protože
    DALLILA: tetíňáci jsoudycky kybrńáci, idkyžty lidi potom člověk potkává u všech ostatních skupinách a dycky tvrděj, že tam byli jenom na chvíli. Prostě je to taková líheň.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    OMI: Ona žádná elita neexistuje- pokud tady dobře čteš , naznačovala jsem tady jak se stát třeba jeskyňářem- dala tip na Tetinské jeskyńáře, pokud to ze spelologii myslí někdo vážně- je mě opravdu jedno zda mě můžeš nebo nebo ne- já mám ráda všechny lidi ať jim je 15- nebo sto let :-))) Nejsem opravdu žádná speleloložka , pouze jedna z těch co se chce někam podívat a proto se kámoším s těma lidma co se tomu profesionálně věnujou....
    EOS
    EOS --- ---
    OMI: To je nějaká blbost. U nás je vítán každý, kdo udrží kbelík a lopatku.. :-)
    OMI
    OMI --- ---
    DALLILA: Já vím, ale když mi bylo naznačeno že nejsem hoden vstoupit do podzemních clubů, tak nějak jsem si řekl, že zase tolik se mezi elitu necpu a ať mi políběj prdel.

VEVUSKA: jeskyńáři jsou už prostě takoví, to neřešme. Ale u šachet je ten důvod jiný a nebudeš protestovat -- za krátkou štoličku udanou na správných místech máš kšeft bez kontroly provedené práce v hodnotě několika miionů. takže ty šachtičky, dávno zapomenuté, někým prokopané, jsou jedním takovým postem do netu omakžitě po smrti a ono už jich tolik nezbývá. Tomu se říká ZÁSADY KONSPIRACE.

DALLILA: z těch nejhorších stránek, dali.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Asi proto, že je ještě nepoznal :-)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    OMI: Proč je nemáš v lásce? Podkopávají ti snad základy pod barákem?
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    VEVUSKA: já do skauta nechodila taky , ale byla jsem v Arteku :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    Já se odborně ani bavit nemumím :-)
    VEVUSKA
    VEVUSKA --- ---
    A kdyz teda menime to tema... JA do skauta nechodila:) Nekdy toho trochu lituju, ale ani tak mi vztah k prirode nechybi!
    VEVUSKA
    VEVUSKA --- ---
    DALLILA: To jsem nevedela, ze jeskynari jsou tak uzavrena komunita. A myslim, ze ani zakladatel to netusi. Vlastne ani nase zkusenosti tak nevyznivaji. A taky by me zajimalo, kdo z vas mel v planu tady zjistit, kam chodit cuchat toluen. On je to totiz celkem orisek, najit to spravne misto s atmosferou na cuchani. Mozna na to zalozim specialni klub;)

Nebrala bych to tak vazne. To si proste nemuzem normalne pokecat, jaky to bylo a je? Zcela neodborne a bez vedlejsich umyslu?
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    OMI: Jako že klub tady o speleologii je a je jich dost akorát my speleologové a jeskyňáří nevytrubujem do svtěa kde jsme byli atd- v privátním klubu si necháváme svá tajmemství a to proto, aby nám do lokalit mládež nechodila hulit trávu, nefetovala toulen v místech ketré jsou krásná a bohužel jsou lidi kteří je používají k tomuto účelu než krásám podzemním- howk, :-)
    OMI
    OMI --- ---
    anebo ho to prostě jenom zajímá a chybělo to tu. já jeskyňáře právě v lásce nemám, jinak bych to založil sám. ale že to vzniklo až v takhle pozdním věku NYXu, to taky o něčem vypovídá, ne?
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    Pokud majitel založil klub o spleleologii očekávám že je to odborník a bude radit ostatním kde a jaké nebezpečí pod zemí všude číha . Budu ráda když mě bude něco nového inspirovat.
    OMI
    OMI --- ---
    DALLILA: nevypadá to že ano, to jen můj brácha Google je děsně chytrej, jak rádio. )
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    MARTINM_LSD: A já myslel že výzkumné :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    OMI: My se známe? vypadá to že asi ano .
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    SWAMP_ASS: Jo Richard- tak já bych tam již nevlezla protože se mám ráda- stačilo jednou ,nebýt náhody už mě málem zabil zával jak to tam padá..... na krajíček ale do zadu už ne:-)
    EOS
    EOS --- ---
    Odpadu z elektrárny jsou plný Dvanáctky. :-(
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    OMI: : D, to muselo bejt vopravdu smutný...
    OMI
    OMI --- ---
    SWAMP_ASS: Z elektrárny? To by v Srbsku ušetřili uza uhlí, jak by kopeček hřál :-)
    Měly tam bejt i nějaké vysloužilé ethalony a lékařské emitory. Jeden si z toho tenkrát "objevitel" odnesl a když byl v nemocnici na kapačnách, zakuklenci v protiradiačních oblecích mu vybílili byt s gaigrem v ruce a nejvíc ho prý mrzelo, vyprávěl, že mu sebrali komplet lezení (zamořené).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam