• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    OMI: Sis objednal prodloužení stoky A2? k čemun ti to bude :-)
    OMI
    OMI --- ---
    FOSILIE: No já našel jenom Ozone-Monitoring-Instrument, to mi ftipný nepřijde.
    zato znám tohle http://img247.imageshack.us/img247/6267/omicedulejy9.jpg
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    Na bál chodí některé ženské ve večerní robě:-)))
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    MARTINM_LSD: no hele díky za pozvánku, (byla i pro ostatní?) boužel asi nedorazíme, jen by mě zajímalo v čem se na takový bál vydáš v mundůru nebo v obleku
    HERKULES: ..... SUPER klub..... Xo)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Ale není to Superklub
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MARTINM_LSD: toto není o pravdě ale o reklamě, ne? :-)))
    MMM: je to SUPER klub ... :-)
    MMM
    MMM --- ---
    vcem presne je to lepsi?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    MARTINM_LSD: Sháníš levnou pracovní sílu, co?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES,DALLILA: Pokud si dobře vzpomínám, ona neměla ten problém, že by neuměla lézt po laně, ale podcenila to prostředí - mokro, zima - musela totálně mokrá až na kost už když slaňovala dolů, pak pár hodin chození při kterým se zrovna v týhle ďouře moc nezahřeješ, znáš to furt se na někoho čeká, stojíš, mrzneš no a to nejtěží nakonec, sem si jistá, že lézt nějakých 70? metrů proti vodopádu ledový vody, která tě tlačí dolů asi neni zrovna jednodůchý.

Já nevim, jestli tam šli jako načerno a proto šli vodopádama nebo jestli tamtudy šli záměrně pro adroš. Nechápu, proč si nepůjčili klíče od žebříků. Není to žádnej problém.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    HERKULES: Jo a vo tom to je........
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DALLILA: a vo tom to je .. každý je něčí známí, příbuzný, tak jsem to nemyslel a nechtěl jsem se někoho dotknout .. na každém by se to podepsalo, bezesporu ... je to spíš o tom /tak jsem to myslel/ že lidi lezou těžký věci aniž mají zkušenosti ..
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    MMM: Máš na mysli slavnej Tetinský bál? Tak já tam jdu jako každý rok na Vepřové hody :-)
    PREBRAL: Tam jsem byla
    HERKULES: Neříkej prosím o té ženské že to byla kráva- byla to manželka mého kamaráda a věř mě že na něm se to hodně podepsalo- možná bych tak dopadla i já protože jsem rovněž amtérka která si občas myslí že tyhle věci již dobře zmákne.....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MMM: tak tam pozdravuj :-)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FOSILIE: my jsme tam jednou chtěli tudy slaňovat ale pak jsme myslím do Krasu vůbec nejeli, takže z toho sešlo a byl jsem tam jen pěšky po žebřícícch, ale i tak super ... je to dobrá díra
    MMM
    MMM --- ---
    prihlasil jsem se do http://speleo.kuk.cz/ pristi tyden tam jdu :)
    nechce nekdo jit taky?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES: Jo, dá se tam slaňovat Rudickou propástkou. Před dvěma rokama jsme tam šli s Bučoptákem, Lukášem a dalšíma. Já šla poslední a přede mnou se Lukáš zasek, páč je to tam docela natěsno místama, dostal záchvat paniky, tak jsem s nim musela ven, takže vlastně nevím, jaký to tam je, ale propástka ústí kousek tam jak je Kašna a ten poslední úsek má snad 80m slanění. No ale když se tamtudy procpal i ramenatý Buči, tak to nemůže bejt tak děsný. Akorát si někde musíš zjistit kolik a jak dlouhých lan úpotřebuješ.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE:
    HERKULES: až na tu mrtvou krávu oku a mozku lahodící, plavba v Punkvě pro mě nepředstavitelná !!
    a propos to počítání netopýrů v m. krasu jsem prosral, dostal jsem termín, a když už bylo dva dny před spadnutím tak jsem se dozvěděl, že je již týden po, sem myslel že mě trefí, a teď když čtu ty řádky tak mě řádně cuká levé a občas i pravé oční víko...SLOUPAK
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FOSILIE: Rudice jsou super, ale ta ženská co tam vydechla byla kráva, ne horolezkyně, byla prej poprvý na laně a hned slaňovala vodopádama, už toto nepovolujou. Jinak je tam ještě přístup slaněním přes nějaké komíny...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DALLILA: Já jsem vždycky uchvácená z propadání, hlavně když je hodně vody. Je tam teda asi 150m žebříků, ale celkem se to dá. A nebo se můžeš domluvit a slanit ty vodopády :-)), ale to bych ti nedoporučovala a myslim, že to stejně neradi viděj a nedovolujou. minule tam skápla nějaká horolezkyně. V Amatérce jsem byla v tý části jak se jde tou vystřílenou štolou do bludiště a tak. Je tam takový sranda místo s louží hlubokou asi dva metry. To nám slibovali, že to projdem takovým okruhem maximálně voda do pasu, ale nakonec to skončilo tak, že jsme asi čtvrt hodiny plavali v Punvě až jsme doplavali k sifonu a tam jsme se pěkně otočili a plavali proti proudu zpátky a šli ven jinou cestou :-)

HERKULES
    HERKULES --- ---
    pokusd se nepletu tak u SLoupu je ten druhej vchod do systému Amaterek, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam