• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    ZKAZA: A co takový jeskyně Amerika I. a II. ??
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    KROTITEL: Na lomech kolem Mořiny jsem byl mockrát. Ale mám pocit, že nic víc než únorová propast tam moc není. Alespoň co se týče speleologie určitě ne. Všechno ostatní jsou chodby vyrubaný při těžbě a ani tam se nedá ztratit.
    ROUZ
    ROUZ --- ---
    http://www.jeskynar.cz/speleoklub-brno ahoj hledame nove aktivni cleny.Lidi co majj chut a elan do objevovani dosud neobjeveneho.Lidi krery jsou ochotni badat a zanechat za sebou kus prace a nejakou tu chodbu ci vetsi objevenou prostoru.Muzes se naucit spoustu zajimavych veci, ucastnit se novych objevu a badacich akci nebo jezdit s nami za zahranicnimi kolegy.Prozijes spoustu zajimavych i adrenalinovych zazitku a podivas se do mist, kam noha bezneho smrtelnika jeste nevkrocila.

Tesime se na vas badani zdar :-D

Pokud mate zajem kontaktujte me bud tady na nyxu nebo email:rooooouzi@seznam.cz anebo telefon:604578536 ale to az po 16 hodine
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: nebyl, dnes jsem si půjčil srpnový NG, a v mozaice o tom píšou..
    MARTINM_LSD: ...přesně to co jsi popsal, už jsi se tam byl podívat???
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: Nádhera!!!!
    Chci se zeptat jestli by bylo možné se tam něgdy dostat. pro pohyb mimo vyznačené trasy mam povolení od českého horolezeckého svazu, a zároveň od speleologů licenci na výškové práce.čili veškerou vyvazovací a kotvící techniku mam zmáklou dobře. lezu více jak deset let. výbavy jako (stopáka,blokanty, sedák-prsák, lano,karabiny a smyce)mam poměrně dost jen nemám s kym dolů zalézt. byla by možnost to něgdy zkusit??? Z bezpečnostních důvodů si mě můžete klíďo přezkoušet.
    A taky bych se chtěl něgdy dostat někam dále do mořinských lomů okolo srbska jestli tam něgdo lezete. byl jsem tam jenom jednou na Mexiku v Únorové propasti (aspoň mam pocit že se tak jmenuje) Prosím gdyž by byla možnost gdyby jste mi dali vědět!!! dost se o to zajímám! předem děkuji !
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Už jsem několikrát měla možnost, bohužel, mi to zatím nikdy něvyšlo, ale určitě se tam v snad brzo vypravím. Tys tam byl?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Mno tak konec zvanění.
    Byl jste někdo už u Adršpachu prolézt Poseidon?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS: Aspon bude videt, kdo ma vazne rad diry....oooooo:)))
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PENGU1019: no jde o to kdo bude mít chuť se registrovat, já jsem jí zrovna nenašel, ano je to jen z lenosti...
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS: Aha, hm, no tak aspon budete zaregistrovany na dalsim bezva serveru...chechaaaaa.....
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: To je nechutné, nicméně docela trefné :-)) ...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PENGU1019: zatim jsem jen poznal že se mám přihlásit, heh?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Jo a jinak o vikendu probehlo toto.....http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=47375&id=664159208

....kdo to pozna?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS: Joooooooooooooo, kapavkovy sekreeeeeeet.......juchuuuuuuuuu............a poradne se s tim pomatlat! Jooooooooooo!
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE:
    ...hmm důlek vycákný kapavkovým sekretem z penisové kosti???
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    No jo, tak něco z oboru. Kdo ví co je to egutační jamka?
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    tak tady to jede :-DD

ať žije speleologie! :)
    WOUK
    WOUK --- ---
    koupím za kilo penisovou kost pro štěstí :o)))

FOSILIE: no ne že bych něco takovýho nechtěl, ale bohužel nic takovýho my moraváci nemáme :o) se o nás v čechách mluví v takových superlativech, že to nasvědčuje o existenci kosti v pindourovi? :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam