• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TRUSTKILL: tu nemam!
    hm, tak to nebudem hrotit zajdem do mořiny na pívo a bude klid! hehe!
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    KROTITEL: mám stejně problém, a nebo benzínovou flexu :-))
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TRUSTKILL: to abych začal dělat sedylehy! přes tu cejchu bych to asi nedal! hehe!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TRUSTKILL: hm! tomu říkám luxus!
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    FOSILIE: tak to je O.k... to by stálo za to sse tam vypravit dokavaď je na malý led, protože jak jinak se tam dostat..? na pusťáku bude mříž a na vápence vrata pak už jedině slanit do okna na malé americe...

KROTITEL: viz. jak jsem popsal dvě nejběžnější přístupové cesty do štol..

pak to vypadá asi tak nějak takhle :-DDD

Image Hosted by ImageShack.us
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE:
    PREBRAL:
    Nééénééé!
    to bude zase nuda v létě! hehe!
    si vemu jumary a uvážu se ze severu! a slanim si až do vodní štoly! a mam to!!!
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Jinak, nejlepší je samozřejmě jít chodbou pod modrou plachtou.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PREBRAL: Si tam byl teď někdy?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    si rozumíte.. mostík byl na Velký, ale už není. Na andělských schodech nikdy mříž nebyla.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    KROTITEL: V létě byl, ale už nejni, poudám, hehe!!!
    TP212242
    (21.10.2008)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: rozumim!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TRUSTKILL: si nerozumíme. já myslel na velký ne na malý!!!
    na malý snad nikdy nebyl né?
    já myslim že to je otevřený! a jinak proč by se tam nedalo dojít tou hlavní štolou když jde okolo??
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Hm, tak já popisovala tu lanovku, nicméně stejně začíná u paty tý lanovky za těma stejnýma dveřma a to bude ta co si tam máš vzít kajak :-)
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    KROTITEL: můstek tam není, já tam byl nějak v září, to je asi vždy pozůstatek po filmařích a nikdy tam dlouho nevydrží...

těžko říct, otvor je to dost velký, špatně se musí zadělávat, jestli ty roxory ve zdech jsou nějaké pozůstatky třeba...
    Image Hosted by ImageShack.us
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: stejně tam je ten můstek v půlce tak že se dá suchou nohou přes vodu na druhou stranu! v létě tam byl! a haluškama netrpim hehe!!!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: No já myslel že je ne v levym rohu ale v pravym. pokud blbě nekoukám na mapku!!!!
    http://karel.troja.mff.cuni.cz/students/vecsey/amerika/45v_patro.gif

TRUSTKILL: Jako taky mě to napadlo! a mříže tam snad nejsou né!
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    No sandály bych úplně nedoporučovala, je tam dost bordelu, střepy, v létě dost hovínek.. akorát pak nevim, když přijdeš ke spodku toho komína jak chceš upevnit to lano nahoře.. tak doufej, že tam bude ten kabel.. Nebo vyšli dobrovolníka co přeplave s lanem a zakotví ti ho :-)
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    KROTITEL: teď mě vůbec napadá že pokud nejsou mříže na andělských schodech tak se dá do štol dostat přez led na malý americe...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Naftová štola je svážná a vylejzá na druhý straně kopce v závodu. Myslim, že pokračuje i na druhou stranu, ale tam je voda jak psal TRUSTKILL

TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    KROTITEL: ne ne ta modrá hlavní štola od pusťáku na vápenku (azurové jezírko)

v zimě můžeš po ledu, taky jedna z výhod a možná to bude zmrzlé i v těch štolách..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: hééj to vůbec neznám! v létě až se tam pojedu koupat tak si vemu lano a projdu to! jen pro informaci je tam hodně bláta nebo to proběhnu v sandálech???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam