• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    ještě jsem s nimi nemluvil, ale rozhodně věděli co dělají.
    to samé je třeba v Ádru, to že je tam Disney land pro turisty, kteří tam dělají největší bordel a správa chko to toleruje, protože z nich jdou dost slušné prachy. Ale nedej bůh, aby tě chytli o den dřív, než se otevřou skály...
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    Já bych řekl že je to byrokracie a slepost lidí. Něco jako když, někdo vidí zákaz vstupu do budovy protože je tam bomba a tudíž tam nikoho nepustí i kdyby to byl pyrotechnik :-) Až někdo odstraní tu cedulku s tím zákazem, tak už se tam může. I kdyby ta bomba tam pořád byla.
    Něco podobného je tuším v Brdech. Když tam "obyčejný" člověk jde mimo nevyznačené cesty, tak je to strašně velký problém. Ale když se někdo "na hoře" rozhodne že se tam začne těžit a obrovský kus území se změní na kráter, tak se nic neděje. Však je to lokalita určená k těžbě :-) Teda myslím že tak nějak to je.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    WOUK: fakt demence! s tebou plně souhlasim!
    oni asi neví co chtěj!!! hlavně že pruděj! to by jim šlo!
    WOUK
    WOUK --- ---
    KROTITEL: mho je to jak se vsim ostatnim, kras je plnej bordelu co tam nechaj turisti a podobna svoloc a nikoho ze spravy chko to zas tak nesere, ale pritom typci, kteri nejspis vedeli o lokalite potrebne info a byli opatrni (mozna mylny predpoklad), jsou najednou nepritel krasu cislo jedna. trosku paradox, netusim, co jako mohli tak hroznyho zpusobit.
    taky me zarazi, ze se udajne v krasu nesmi solit silnice, ale pritom kazdou sobotu kdyz tam jedu, tak jsou i v mrazu rozpusteny a auto mam zamrdany od soli. asi nejaky kysely deste nebo co....
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LITTLEFOX: třeba se přihlásí sami!
    ale dobrá práce!!! tak to má vypadat!
    ale divim se proč takovej rozruch když v macoše jsou postavený horolezecký cesty a normálně se tam leze!
    jestli je třeba zakázáno šlápnutí na dno bo já nevim!
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    hehe, tuším že na nyxu jsou, ale v přátelích je nemám ;)
    každopádně média si na nich smlsla, "třicetiletí mladíci" nejsou žádné lamy :)
    WOUK
    WOUK --- ---
    LITTLEFOX: clenove CSS to predpokladam nebyli, ti tam imho muzou.. ?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LITTLEFOX: Někdo z nyxu???
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    KROTITEL: znám je, ale nepovím...
    WOUK
    WOUK --- ---
    DALLILA: a kdes byla?
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Jo Spectra je určitě má :-) Uvidím zda pojedu poslední dobou mě nic nebaví ....
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DALLILA: Prdlajs znáš, pojeď. Víc fotek z úklidu stejně nemám. Tohle jsem vylovila z kroniky.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    WOUK: Když na ty spelofora jsem jezdila každý rok a znám to...
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Tak tyhle fotky nemám, pošli na mail :-)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    WOUK: Dyť jedém, neboj :-)

No a tady jsem já s pneumatikou co se válela v Supáči. Při úklidu Českýho krasu jsme jí tahali ven asi dvacet minut. Dost jsme se tam všude nadřeli, ale ty klobásky v hasičárně v Karlštejně nám pak chutnaly o to víc :-)

WOUK
    WOUK --- ---
    DALLILA: jed na speleoforum, urcite budou exkurze po hodne atraktivnich lokalitach v MK
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Pytel plnej PET lahví :-)

170252912.JPG (630784 B)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    51293192.JPG (1708032 B)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam