• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    MILLY
    MILLY --- ---
    Dobrý den, hledala jsem, kam ještě dát tyhle krásný fotografie jeskyní, a tak jsem narazila na tuto diskuzi..

Chodí sem ještě někdo?? .-)

V jeskyních jsem osobně zatím byla jenom v těch veřejně přístupných a provozovaných (pokladna atd.) ..ale kdyby měl někdo nějakej typ nějaký zajímavý místo, kam může vlízt člověk docela neznalej věci, popř. na někoho aspoň trochu obeznámenýho, s kám by se dalo něco takovýho podniknout, tak by mě to zajímalo... (nejlíp v okolí Prahy, popř. Jablonce nad Nisou, Písku)

Viz. http://urbantitan.com/10-worlds-most-beautiful-caves/

GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Nejstrašidelnější jeskyně Anglie děsí dobrodruhy, potápěčům se tam zjevuje lebka – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/252990-nejstrasidelnejsi-jeskyne-anglie-desi-dobrodruhy-potapecum-se-tam-zjevuje-lebka.html?ref=boxE
    MARTINM_LSD
    MARTINM_LSD --- ---
    FOSILIE: Krapnikova je pod zamkem. Je take ukizena. Byl tam neskutecny bordel.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    GORYTHC: Slyšela jsem že vstup do Krápníkovky se má dát pod zámek, už to je, nevíš?
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    GORYTHC: Mělo by to být 20-003.
    MARTINM_LSD
    MARTINM_LSD --- ---
    Tady je část Karlova soupisu pro lokality, kde se naše ZO "pohybuje". : http://1-02.speleo.cz/soupis_lokalit/
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Zatim bych se zeptal jestli nevite cislo KRAPNIKOVY JESKYNE u Sanova koutu.
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Diky, uz ho poptavam v Berounskem muzeu.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Seznam vyšel v Českém krasu XXIX/2003. Karel Žák ho průběžně zpřesňuje, ale až na nové objevy je pořád aktuální a asi nejúplnější.
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Existuje nejaky seznam jeskyni v Ceskem Krasu s cislovanim? Nechci souradnice.
    Jde mi o to, ze pokud napriklad narazim na jeskyni 21-018, tak si v seznamu najdu, jak se menuje.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    BOZA
    BOZA --- ---
    GORYTHC: Par vzpominek meho pradeda: http://www.svobodat.com/sramek/
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    ***REKLAMA***
    na nove zalozeny klub, ktery tu jiz dlouho chybel

1.Světová válka aneb naši pradědové

***REKLAMA***
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Oni prave byli na Soce na raftech. Nejakej vetsi zajezd, plnej autobus lidi. Ale zeptam se, treba ma i jiny zkusenosti.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    GORYTHC: toz ja nevim, ptala jsem se na to Slovinca, ale tak kdo vi, jak to je. Ale tak kdyz se radne zasijete, tak snad nebude problem. zeptej se prosimte toho kamosa, jak je to tam se sjizdenim vody? dost me to laka, ale nevim, jestli k tomu neni potreba nake povoleni nebo co (na Socu treba je, ale tak tu bych normalne na deblu taky neplanovala)
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Kamos co tam byl na vode prace rikal, ze sotva nekde postavili stan, uz tam byli policajti, Tak uvidime.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    GORYTHC: tak prej je to legalni, ale muze byt problem s majiteli pozemku, hlavne v turistickych oblastech. ale kdyz se nekam zasijete, tak by vam to melo projit
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    THE_DARKNESS: Diky za info.
    Momentalne bych se zeptal, jak je to tam se spanim venku "na divoko". Prej to vetsinou nejde.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    PREBRAL: prosimte, nemohl bys mi to tez poslat? at mam nakou inspiraci, co prolezt. nikde sirit nebudu
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    GORYTHC: pokud pojedete i mimo trasu, doporucuju Rakov-Škocjan, da se to tam dobre prolezt, bohuzel do vetsi jeskyne pres vodu. Taky ponory na Cerknickem poli. Ale je tam hezky fakt vsude.
    Muzu ti dat kdyztak kontakt na nejake mistni jeskynare (z Ljubljane, jeden kontakt mam i z Krasu, ale komunikace nak uvizla).
    Kostnici u Kobaridu si rozhodne nenechte ujit.
    jestli mas jeste nejake konkretnejsi dotazy a tak, kdyztak do posty, jeste 14 dni tu budu a muzu pozjistovat ;) Nebo ti muzu v zari pucit pruvodca
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam