• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEWIESokol Pražský C
    SWAG
    SWAG --- ---
    se nám to v tý tabulce ještě zamotává, to bude jěště peklo, hlavně ne tu spartu
    SWAG
    SWAG --- ---
    Dneska jsem s nim mluvil a říkal, že musí bejt 17.4. v top formě, má nba kemp, tam se stačí ukázat a už jsi draftovanej...
    ....nicméně říkal, že dáme nějakou večerní rybu, nejspíš asi sobota nebo tak něco.
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    DAKRLS: to snad ne, teď mu jde o hodně, ale asi jsem naivní....%-[
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    stay tune 4 bong :))
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    hot news: klába iz bek in da kántry! :D
    stay tuned 4 more info ;)
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Co jsem to vyblil za blábol? Sorry, dávám si facku!

Asi (jestli si Meteor udrží 1 bod náskok) budeme 6. a jako soupeř pro Play-off se nám rýsuje Stavárna. Takže tam budeme hrát 2x během 2 týdnů.
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Heleďte, koukám na tabulku a jsme 6. Ale Meteor je před námi o 1 bod a nemá ještě započítanou tu kontumačku. Takže pak budeme mít 2 zápasy před koncem stejně bodů a máme lepší skóre i vzájemný zápasy. Kdybychom se tam udrželi, tak to nejspíš vypadá ne Chemii (a tou jsou pěkný mrdky).
    Zbývá sfouknout teď v pondělí JETS - fans jste vítáni - a pak uvidíme, jak na tom bude Stavárna.
    FEELA
    FEELA --- ---
    SCOOBY: sem ho vcera videl a oteklý to jeste ma...
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SWAG: no na ty vaše propočty sem zvědavej.... :D
    Jak je na tom vasův kotník?
    SWAG
    SWAG --- ---
    FEELA: ty vole to budou ještě propočty a kalkulace, to blbě spočtem a chytnem spartu :)
    FEELA
    FEELA --- ---
    tak kdyby se Meteoru díky tomu povedlo aby byl třetí a my zůstali šestý...
    SWAG
    SWAG --- ---
    no tak to s tim meteorem nám ale moc nenahrává ne?
    FEELA
    FEELA --- ---
    dostal to za to že nadával rozhodčímu(oprávněně) a další zápas proti meteoru hrál (ten zápas vyhráli a bude se nejspíš kontumovat ve prospěch Meteoru) Myslim si že to přeháněl že bude mít míň ale nevim... s to prej nějak násobí bo co,moc tomu nerozumim.. Spíš si myslim že to je kvuli tomu že po zápase s Vyšehradem jsme před Výtoní odpálili hrozný brko a vyšla celá Urlichovic rodina a my se mu celkem vysmáli.. těžko říct,ale celkem vtipný
    RAS04
    RAS04 --- ---
    FEELA: Kuwa, za co to ma? To nedostal ani Najmis, kdyz si ji nechal natahnout :-D
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SWAG: gut, akorát ta prohra ve 12 zamrzí, ani to nevypadá, že by tam zahrál extra dobře, vysrala se mi wifina, tak to nedohledám :(((
    VELDA
    VELDA --- ---
    FEELA: co Žaket provedl?To je sila!
    SWAG
    SWAG --- ---
    FEELA: za co dostal stop, nějak peklil?Dostat 20 to je za vraždu ne?
    FEELA
    FEELA --- ---
    RAS04: Já s nim seděl včera na přednášce a pochvaloval si jak máme hodnýa fajn fanoušky :), s tou stavebkou to je gut,Žaket dostal asi dvacet zápasů stop,teda podle prvních informací,třeba to bude míň,ale do 7.4. to nestihne určitě. Musíme je rozsekat!!!
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Odložený zápas se Stavebkou se bude hrát v pondělí 7.4. 2008 - v 19,10 hod. - hala ČVUT Pod Juliskou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam