• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEWIESokol Pražský C
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    Ale zjistil sem to Najyms říkal že na kulaťáku na Julisce... Tak pojedem prvděpodobně krtkem..
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    kdybch to věděl, už to tam je.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    proc to neni na nastence?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    na to se pta spravce tyhle stranky?? :)
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    Kde dneska hrajem?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    RAS04: tak sem to zmenil, ale ty to muzes udelat taky. rtfm! :)
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Jako soupeř pro první kolo play off se jeví Stavebka (37,5%), Meteora (37,5%) nebo Chemie (25%). Záleží to ještě na našem zápase na Stavebce, na zápase Mírná správa - Meteor a taky na tom, jestli bude kontumován zápas Stavebka - Meteor (původní vítěz Stavárna) ve prospěch Meteoru.
    Je již jisté, že do play off postoupíme z pátého nebo šestého místa a to znamená, že začínat budeme venku. Domácí zápas bychom tak měli hrát v pondělí 21.4. od 20:15! (Zámku, pls, dej na nástěnku).
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SWAG: já s nim včera mluvil, vypadá to na pondělí, ale pokud to bude sobota, tak rušim plány a dorazim v sobotu, shání snb boty na pučení, ale vel. 14.... ;)
    SWAG
    SWAG --- ---
    ale vypadá to na žižkov nebo stavárnu co.
    SWAG
    SWAG --- ---
    se nám to v tý tabulce ještě zamotává, to bude jěště peklo, hlavně ne tu spartu
    SWAG
    SWAG --- ---
    Dneska jsem s nim mluvil a říkal, že musí bejt 17.4. v top formě, má nba kemp, tam se stačí ukázat a už jsi draftovanej...
    ....nicméně říkal, že dáme nějakou večerní rybu, nejspíš asi sobota nebo tak něco.
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    DAKRLS: to snad ne, teď mu jde o hodně, ale asi jsem naivní....%-[
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    stay tune 4 bong :))
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    hot news: klába iz bek in da kántry! :D
    stay tuned 4 more info ;)
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Co jsem to vyblil za blábol? Sorry, dávám si facku!

Asi (jestli si Meteor udrží 1 bod náskok) budeme 6. a jako soupeř pro Play-off se nám rýsuje Stavárna. Takže tam budeme hrát 2x během 2 týdnů.
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Heleďte, koukám na tabulku a jsme 6. Ale Meteor je před námi o 1 bod a nemá ještě započítanou tu kontumačku. Takže pak budeme mít 2 zápasy před koncem stejně bodů a máme lepší skóre i vzájemný zápasy. Kdybychom se tam udrželi, tak to nejspíš vypadá ne Chemii (a tou jsou pěkný mrdky).
    Zbývá sfouknout teď v pondělí JETS - fans jste vítáni - a pak uvidíme, jak na tom bude Stavárna.
    FEELA
    FEELA --- ---
    SCOOBY: sem ho vcera videl a oteklý to jeste ma...
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SWAG: no na ty vaše propočty sem zvědavej.... :D
    Jak je na tom vasův kotník?
    SWAG
    SWAG --- ---
    FEELA: ty vole to budou ještě propočty a kalkulace, to blbě spočtem a chytnem spartu :)
    FEELA
    FEELA --- ---
    tak kdyby se Meteoru díky tomu povedlo aby byl třetí a my zůstali šestý...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam