• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Krom toho, že tvoje ségra je neholená pipinka, tak to vypadá na popiči dobrou gejmu! ;)
    M_ARVIN
    M_ARVIN --- ---
    #32 Konečně se mi dostalo do ruky po mnoha letech Atari. A teď shánim jednu hru, lépe řečeno název. Šlo o naprosto jednoduchou gamesku kde v jednom domě byl chlapeček a holčička a hráli na schovku. Vtip byl v tom že to byla hra pro dva. Jeden člověk musel odejít z místnosti, vy jste se někde po baráku s postavičkou schovali a on pak musel tu postavičku najít (dalo se schovávat do skříňe, pod gauč a podobný vychytávky). Byla to snad jediná hra u který sem si se svojí sestrou užil trochu srandy. Díky za každej tip.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    XSOFT: Keen (no, je to tvor od Apogee game, tak je to jasny)
    Wacky Wheels, ROTT, Duke3D, Shadow Warior, Quake, Jazz Jackrabbit, Descent, Battlezone, Kingpin, Daikatana, Anachonox, Max Payne, Hyperspace Delivery Boy, Wolfenstein?, Hitman 2, Red Faction (na N-Gage)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Looooool!
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Commander Keen, Quake 2, Quake 3, Doom, Sin

Tohle je ale nej :)

KEJML
    KEJML --- ---
    Je, tak pred pul roku jsem o ni nekde cetl clanek, pokud si dobre pamatuju, tak by to mohl bejt Doom, a Daikatana, na ty dalsi si snad vzpomenu pozdejc ;) (a snad nejsem uplne mimo)
    KLA
    KLA --- ---
    Keen
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    #31 Do jakych her se propasovala Dope Fish?

(kdyz nepocitam podtituly, tak jich zatim mam 16 ;)) Ale treba jich je vic.
    KLA
    KLA --- ---
    Jojo, presne ono, jen co budu doma tak to musim nekde sosnout :)
    (clovek si poridi assassins creed a nakonec stejne hraje takovyhle blbosti :D)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A je to ono, spokojenost? ;)
    KLA
    KLA --- ---
    DAVESADE: dekuju a omlouvam :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nighthunter
    http://www.mobygames.com/game/dos/nighthunter/screenshots
    (A příště číslovat otázky prosímú.
    KLA
    KLA --- ---
    Ahoj
    Snazim se najit hru ze ktere si ale pamatuju tak malo ze nevim jak to googlit...
    Plosinovka, jde se zprava do leva ve dvou (nebo mozna trech) podlazich. Hraje se za upira ktery vysava panny v kosilkach a vyhyba se knezum... Pak akorat vim ze to gbylo casove omezene a muselo se to dokoncit pred ranem, vic nevim...

Budu vam vdecna kdyz si vzpomenete :)
    dik
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    To by neodpovídalo third person pohledu a nastavení kamery... ale zase s tím vektorem mne nechytat za slovo, už si to nepamatuju nejlépe a TV byla malá a černobílá ;).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (moc vektorovek s autama tankrat nebylo :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nebyl to nejkej Hard Drivin?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Bylo mi tak šest-sedm. Takže cca 1987. Ne, CC3 to nemohly být, vysloveně si pamatuji, že ta kamera byla výše položená, byla vidět střecha auta a snad i čumák. Evokuje to ve mně zpětně vektorovku...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Super. Takze cca 1980 - 1990? A kolik ti asi tak bylo kdyz ta reklama bezela? A nebyli to Crazu Cars 3 ?:)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Od narození ;). Necelejch deset let.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam