• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A je to ono, spokojenost? ;)
    KLA
    KLA --- ---
    DAVESADE: dekuju a omlouvam :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nighthunter
    http://www.mobygames.com/game/dos/nighthunter/screenshots
    (A příště číslovat otázky prosímú.
    KLA
    KLA --- ---
    Ahoj
    Snazim se najit hru ze ktere si ale pamatuju tak malo ze nevim jak to googlit...
    Plosinovka, jde se zprava do leva ve dvou (nebo mozna trech) podlazich. Hraje se za upira ktery vysava panny v kosilkach a vyhyba se knezum... Pak akorat vim ze to gbylo casove omezene a muselo se to dokoncit pred ranem, vic nevim...

Budu vam vdecna kdyz si vzpomenete :)
    dik
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    To by neodpovídalo third person pohledu a nastavení kamery... ale zase s tím vektorem mne nechytat za slovo, už si to nepamatuju nejlépe a TV byla malá a černobílá ;).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (moc vektorovek s autama tankrat nebylo :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nebyl to nejkej Hard Drivin?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Bylo mi tak šest-sedm. Takže cca 1987. Ne, CC3 to nemohly být, vysloveně si pamatuji, že ta kamera byla výše položená, byla vidět střecha auta a snad i čumák. Evokuje to ve mně zpětně vektorovku...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Super. Takze cca 1980 - 1990? A kolik ti asi tak bylo kdyz ta reklama bezela? A nebyli to Crazu Cars 3 ?:)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Od narození ;). Necelejch deset let.
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: jo to je přesně ono :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    DAVESADE: aha, tak zase jednou neco poznam a s krizkem po funusu...
    PEKK
    PEKK --- ---
    #29 Fort apocalypse
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DAVESADE: A kdy jsi to bydlel v bratislave? :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #29 Nebyl to Airwolf?
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: tak to jsem hrál ale fakt netuším jak se to jmenovalo
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    #30 - A opravdový hardcore. Když jsem bydlel v Bratislavě, tak jsme chytali rakouské vysílání. Tam běžely perfektní reklamy na tu dobu a:

Skupina mladých lidí pořádá párty, nějak u toho chlastaj nebo co a v centru dění je nějakej komp (patrně nějaké novější Atari) a hrají tam nějakou závodní hru, kterou bych nejvíce připodobnil Outrunu, ale s kamerou postavenou trochu výše, (patrně) vektorovou grafikou a obecně se jelo na dvouproudovce, kde byly i vozy v protisměru. Jezdilo se autem a předjížděli se další auta, klasika. Náhle se jeden mladý muž s někým pohádá nebo je prostě příliš opilý, vyjde ven z domu a sedne za volant vozu, kterým jede. Záběr do jeho očí, pak na noční silnici a hlavně - předjíždí další vozy, kdy se záběr kamery přepíná na záběry ze hry zmíněné výše - s tím rozdílem, že grafika hry reflektuje realitu - zatímco v původní hře byly jen automobily, tak zde se objeví v reálu autobus a v upraveném herním záběru také, to samé s náklaďákem. Pointa reklamy byla, že mladík považoval realitu za počítačovou hru a více za volantem riskoval, což vyústilo v bouračku. Už ani nevím, jestli šlo o varování před chlastáním nebo hraním.

Pamatuji se, že jsem pak později zmíněnou hru hrál (a opravdu tam byly jen automobily, žádné větší vozy) a dlouho jsem se domníval, že šlo o Test Drive. Ten to ale není. Nemá někdo ponětí, o jakou hru mohlo jít?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    #29 - A máme tady zase nějaké ty ořechy. Takže hledám hru, která je klonem Chopliftera, ale s tím podstatným rozdílem, že krom na povrchnu bylo možné létat do PODZEMÍ, uzounké chodby, kde byli patrně horníci, které jsme zachraňovali a vozili na povrch. Hru jsem hrál cca 1988 patrně na C64, nejsem si jistý. A nemohu si vzpomenout na název a nedaří se mi to vygooglit.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    GURBONTRAGED: nevadi no:) sem si aspon pripomel starou gamesku.. tohohle jsem se neeeeeco naparil:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam