• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DAVESADE: diky odpo mu schvalne zkusim zavolat a zeptat se :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    No hra se jmenuje prostě "Motocross", to se bude hodně blbě hledat ;).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DAVESADE: no uz se blizis nemas z te hry jeste screen nejaky? ted mi doslo ze celou dobu sme to mastili na cernobily obrazovce, btw ta spodni skocka vypada skoro stejne akorat ze tam byly auta :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Co tohle?

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    vem si treba prince tak jakoby kdyby si jezdil tam kde on chodi a mel si tam skocky akorat ze je to ve vice patrech a skaces treba pres auta, zkusim zavolat bratrankovi a zeptat se ho ale myslim ze bue stejne dutej jak ja po tech letech :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A to podzemí - to je jako jeskyně s krápníkama nebo metro nebo co?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tohle k tomu ma nejbliz jen to bejt v podzemi..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DAVESADE: stopro :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Seš si jistej s tím Didaktikem?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    toto je ten druh pohledu co jsem myslel ale furt to enni ono :)
    http://www.mobygames.com/game/zx-spectrum/eddie-kidd-jump-challenge/screenshots/gameShotId,209749/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DAVESADE: toto sice neni ono ale taky gut :) hra kterou jsem myslel se odehravala v podzemi..
    M_ARVIN
    M_ARVIN --- ---
    DAVESADE: No jasně, kickstart, to je přesně ono jak jsem tenkrát hledal. Ale myslel sem že sem to pařil na Amize, tak to vypadá na atárko (tim vlastně líp :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    #33 Hledam hru kterou jsem hral onehda s bratrankem na didacticu, jednalo se o motorku kterou jsme videli z profilu. Jezdilo se jakoby v podzemi a preskakovaly se auta a jiny prekazky.
    Diky!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mrsknu to do emulátoru, vypadá to hezky.
    M_ARVIN
    M_ARVIN --- ---
    DAVESADE: Ty pyčo, to je vonooo. Díky moc, hned projedu všechny kazety, snad to tam někde je :)
    M_ARVIN
    M_ARVIN --- ---
    DAVESADE: Nevim jestli je neholená, ale pipina to je. Každopádně to bylo kurevsky zábavný, míst kam se schovat bylo celkem dost. Hlavně jsem na nic podobný už na jiný platformě nenarazil.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Krom toho, že tvoje ségra je neholená pipinka, tak to vypadá na popiči dobrou gejmu! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam