• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Konec OT, ale kdyby to někdo z Aukra vzal a zaplatil bych později, bylo by to superior!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    http://aukro.cz/item392944386_herni_sestava_sega_master_system_ii_2_hry.html
    Nebo si to zkusím tady... sakra, ale teď nemám ani KáČé před vejplatou a dovolenou, sakra....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: zkusim no ale musim najit nakej jinej, tenhle typek ma ships jen USA
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    INF1466: Jestli mi to vydražíš... ne ebaji nejsem...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    INF1466: Hele fakt se zeptej, prosím! Gamepad (když ne celou konzoli) opravdu uživím.
    PETGRIDUS: Byla taková zlá doba ;). Všechny joysticky té doby byly kopatibilní se standardem Atari (jmenovitě Atari 2600) - a to jak tvarem portu, tak signálem. Některé byly dvou- a vícetlačítkové, ale drtivá většina šla píchnout do Atari, Segy (včetně MegaDrive) a i Amigy - a to bez jakékoliv modifikace - a to oběma směry - tj. Amigáckej joystick do Segy a podobně.
    Na tenhle Master Systemovskej mám vzpomínku hlavně proto, že jsem s ním na Amize dohrál Fire & Ice - což se mi na normálním joyi nikdy nepovedlo snad...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DAVESADE: gamepad Master Systemu kompatibilni s amigou?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: kamoska ji mela ale je to deset let tak tezko rict kde je ji konec, ale zkusim to zjistit no... Alex Kid byla prave vestavena hra primo v gondoli
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Heh.
    Hele, nemá tu konzoli někdo? Ona měla dost peklířskej gamepad, kterej měl úžasně měkkou kolíbku a byl kompatibilní s Amigou....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    notyvole ted koukam ze boss byl Janken a ne Jesper no nic je to uz nakej ten patek :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: ale nejlepsi a hlavne ta frustrace ze to ma tak sest hodin herni dobu a nejde savovat :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Fakt? To je jediná hra, kterou jsem jako dítě na Master System hrál (krom Sonica ještě ;).
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: +5 bodu :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    O pokročilost zase tak moc jako nejde. Takže bych tipnul samozřejmě Alex Kid ;),.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    kdyby se nahodou nenasel zadny pokrocily uzivatel internetu tak vecir hodim vysledek :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    INF1466: omlouvam se ale stehoval jsem se a nemam ted net tak ty napovedy vaznou a pisu jen z prace... :)

ulitmatni napoveda: boss na obrazku se jmenoval Jesper a souboje na konci kol byli formou "kamen, nuzky, papir" nechtel sem ale halt si asi nikdo neujizdel na Sega Master System tak ja tak holt napoveda ktera se da za minutu vygooglit :) neznabozi :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Všechny upozorňuju, že to zadání je totální píčovina ;).
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    #42: / - / - / ..- // ... / ... / ....- // -. / . / ..- // -. / ... / ....- /
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam