• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    kdyz uz jsme u toho, tak zapnuti integrovane autentizace

http://markmonica.com/2007/11/20/firefox-and-integrated-windows-authentication/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TAJFUN: holt to chce IETab, je tam takových drobností víc, i když tohle je asi nejzávažnější
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---

KERRAY: hmmm..nejjednodussi vysvetleni je to spravne, dik ...taky mne to mohlo napadnout..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TAJFUN: dělá mi to takhle pod Firefoxem, a v IE mi to jde...
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    nepotkali jste se s problemem, po korektni instalaci vsechno ve WSS 3.0 jde, ale kdyz dam pridat webpart s userem s fullcontrol tak to jenom blikne ale zadny se neprida. nejde to na zadnem webparty na zadne casti WSS. dik
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    brněnská firma hledá programátora na SharePoint... předpoklady jsou, že to není úplná lama, že rozumí anglicky, zkušenosti s SP vývojem samozřejmě ideální, ale asi bychom se spokojili i jenom s C#
    detaily kdyžtak v poště...
    E_D
    E_D --- ---
    PETVAL: diky, mrknu na to :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    E_D: vsechno, co pouziva user profily, predpoklada nejakou uroven uroven tech vstupnich dat, at uz z AD nebo odjinud, ale mozna by ti bodlo tohle [ PETVAL @ Office Sharepoint Server / Windows Sharepoint Services ]

webparty
    http://www.roxority.com/sharepoint/web-parts/user-profiles/
    http://www.contentandcode.com/Webparts/1OrgChart/
    a pak jsem narazil na jeste jeden, ale ten byl takovy hnusny
    E_D
    E_D --- ---
    zdravim a hned dotaz, nebyl by nejaky tip na web partu organizacni schema? samo firma chce neco zdarma a kdyz na nekoho kliknu dostanu se na jeho profil s kontaktama a fotkou. idealni bud samostatne stojici (neni nas tolik abych to ruco nenaklepal) a nebo napojedni na domenu (to ale budu imho muset naklepat nadrizeneho u kazdeho v ADecku a stejne tak adress, phone atd :))
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    PETVAL: důveryhodné zony jsem zkusil a nepomohlo. Na serveru se nic neměnil a před reinstalem to funguje. Mě to připadá, jakoby IE i ten onenote posílaly údaje uživatele lognutýho na clientovi a ne ty, který zadám do toho okna (onenote, IE se ani nezeptá)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    to je jedno (pokud neni po ceste nejaka zakerna proxy ;)
    a kdyz das url serveru do local intranet nebo duveryhodne zony? mrkni na nastaveni autentizace v tech zonach - casto byva pricina tady. a taky zalezi na tom, jak je zkonfigurovana autentizace na serveru.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    PETVAL: tou zónou myslíš co přesně? Je to v internetu, ne na lokální síti (jestli myslíme to samý)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    H_U_N_T_E_R: a v jake to mas zone?
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    PETVAL: ne IE se mě ani nezeptá na credentials a zobrazí prázdnou stránku
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    a v IE to funguje?
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Ahoj
    Mám sharepoint, funguje správně (dříve mi to běhalo). Teď jsem přeinstaloval os na clientovi (win Vista sp 1) a když se na něj chci přihlásit, tak ie mi nevyhodí nic, jen nezobrazí stránku, chrome se mě ptá na userName a password pořád dokola. Z FF vše funguje normálně a onenote dělá to samý, co chrome (pořád se ptá na username a heslo, jako kdybych to zadal špatně). Nevíte pls jak to rozběhat? (hlavně ten onenote, na stránky můžu z FF)
    thx
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    PETVAL: diky, jdu to nastudovat a skusit
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    pokud byly wss 3 nainstalovany v rozporu s timhle, tak to muze byt pravda.

This document shows you how to install Windows SharePoint Services 3.0 side-by-side with Windows SharePoint Services 2.0, so you can use the exciting new features in Windows SharePoint Services 3.0 without breaking the integration between Windows SBS and Windows SharePoint Services 2.0
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0daafc81-efff-4f5b-a28a-8265f1e99f5b&displaylang=en
    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc671966.aspx

je treba vyzkouset zda odebrani trojky nerozbije dvojku a pak tu instalaci mozna zvladnes i sam.
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    oki..vyskousim ...dekuju ... jeste jedna otazka, na SBS 2003 mame Sharepoint services 3.0, ale outsorcingova It firma tvrdi ze 3.0 neposlapou dobre na tehle SBS 03 a je potreba preinstalovat cely server, jelikoz pri downgrade na 2.0 neposlapou uz ani ty. Tzn nam nabizy reinstall servru za £1000, misto odinstalace SS 3.0 na funkcnim servru. co je na tom pravdy?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    TAJFUN: cestou nejmensiho odporu bude asi odebrat wss a iis, smazat soubory v metabase a znovu pridat iis a nainstalovat wss.
    ten novy interni web ma byt s nebo bez wss?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam