• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    LEXXA: viděl jsem, že to někdo řešil v nějakých komplikovanějších machinacích s kalkulovaným polem, možná na endusersharepoint.com, ale kde přesně, a jestli to pomůže tobě, to fakt nevím
    OLA44
    OLA44 --- ---
    ja sem se ptal sefa jestli bych nemoh, ale on se jen usmal :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nejedete nekdo na SharePoint konferenci v rijnu, jak je v Las Vegas?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    mam takovy problem.
    na strance chci vypublikovat vysledek SQL dotazu
    jeden ze sloupcu odpovedi je typu numeric a chci ho zobrazovat jako cislo, problem je v tom, ze kdyz zmenim typ obsahu sloupce (v sharepointu) na number mi to haze hodnoty NaN, coz neni moc dobre.

myslim, ze to ma neco do cineni s delimiterem ktery v SQLu je . (cislo se zobrazuje jako 1.3000) a v sharepointu je , (1,300). na formatu oddelovace mi nesejde ale zobrazit obsah a nasledne ho secist je pro me vcelku dost dulezite.
    nejake napady?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    KUBIS: pracuji s tim zverstvem denne ("jenom" jako admin) ;)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KUBIS: nahod anketu ,)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KUBIS: Ja nad tim delal dva projekty. A jsem rad, ze musim spravovat jen jeden a jen obcas.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    prosimvas. nase firma zvazuje spolupraci s Ondrejem Paschem. mate nekdo na nej nejakou referenci? do posty. predem dekuji
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    muzu mit jen zvedavy dotaz? kolik z vas se sharepointem zivi popr jej ma v popisu prace?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    netušíte, je nějaké omezení maximálního počtu uživatelů v SPFieldUser multi poli?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: Vysla nova beta Mossquita. hromada veci byla opravena a vylepsena...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    zas jedna záhada
    > item = ... # existující položka seznamu
    > print item["Status"] # SPFieldChoice omezený na předdefinované hodnoty s jedním možným výběrem, musí být vyplněno - "V procesu" je hodnota vybraná naposledy přes editform
    "V procesu"
    > item["Status"] = "Dokončeno" # další z předdef. hodnot
    > print item["Status"]
    "Dokončeno"
    > item.Update() # může být klidně i SystemUpdate, stejný výsledek
    > print item["Status"] # "Návrh" je defaultní hodnota pole - ani není potřeba hodnotu pole měnit, stačí prostě otevřít řádek a dát mu update, a pole skočí na default...
    "Návrh"
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    tak koukam ze jeste chvili pockam :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    pripominky je mozne posilat i na support@boldbrick.com , nebo kdyz tak do soukrome posty, diky
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    NECROMAN: At delam, co delam, stale stejne chovani :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: ted jsem to zkousel a jde mi tom, mysleno treti stranka stazeni produktu se zobrazi v pohode. Pred tim to hlasilo ty Oops.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ha, tak problem byl nejspis v tom, ze checkbox, ktery slouzi k "souhlasim" nebyl videt (= mel velikost cca 1x2 px) a ja ho mel za ikonku odrazky textu.

Nicmene, i kdyz jsem ho zaskrtnul pres TAB + space, tak mi misto stahnuti vyskocila stranka s textem:
    Oops…

something went wrong

Unexpected error occured, please try again or contact webmaster.

We are sorry for the inconvenience.

Zkousel jsem to vickrat, ale vysledek je stejny.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    NECROMAN: Nepouzivam Operu, ale FF 2 na Win 2003 Server SP2.
    Na druhy strance to po me stale abych si precetl licencni podminky a souhlasil s nima. Zkousel jsem ten textbox scrolovat (ruzne rychle) dolu i nahoru atd.. a vysledek je stale stejny - dole se mi zobrazuje cerveny text "Please read and confirm the License Terms and Conditions." a dal me to nepusti.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: zminena chyba by uz mela byt opravena... zkus to tedka
    STORMTEK
    STORMTEK --- ---
    Ahoj, je nějaká utilitka aby Sharepoint četl a zobrazoval metadata z PDF? dík moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam