• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    // OT

Nenajde se tu freelancer (kodér), kterej se vyzná hodně dobře v Kenticu? Jde o redesign (grafika je hotová) a úpravu/přidání několika funkcí.
    Kdyžtak info do pošty.

OT //
    OLA44
    OLA44 --- ---
    no potes koste :D
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    OLA44: Databaze obcas miva s lang packem problem mazat ci vytvaret objekty... V logu potom najdes divne hlasky o duplicite objektu a o tom ze nemuze vytvorit dalsi objekt....

MS se k tomu nejak moc nestavi. Kdyz jsem tu mel na dalku lidi ze suportu project serveru, tak to resili tom ze vyrabeli a spousteli nejake specialni joby a anglictine a cestine tak aby to smazani/vytvoreni probehlo korektne... Hnus velebnosti...
    OLA44
    OLA44 --- ---
    language packy tam jsou
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    OLA44: Imho v databazi zustal zaznam... Pripadne nedejboze nekde pouzivate nejake language pack...
    OLA44
    OLA44 --- ---
    jmenem i url, ta sc je prazdna, sem ji smazal, necham databazi at si to prebere pres noc, otocim jeste iis a uvidime.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    jmenem nebo URL? co zalozit s jinym jmenem/URL, aktivovat, backupovat a restornout na puvodnim jmenu/URL?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Hele nesetkali uz jste se nekdy s timhle? Vytvoril jsem site collection, zakaznik ji nechal smazat a pak vytvorit znova. Jenze po druhem vytvoreni uz na ni nelze aktivovat feature Office SharePoint Server Publishing Infrastructure. Hrabal jsem se v lozich a mimo jine jsem nasel kratkou vetu Feature Activation: The web or site was not found.
    Zkusil jsem teda vytvorit SC s jinym jmenem a na ni tak featura aktivovat jde. Vypada to ze na te puvodni mu tam nekde lita ta uplne prvni smazana (se stejnym jmenem). Nevite co s tim?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    komu se nechce psat skript

The SharePoint Service manager let's you start and stop all the SharePoint 2010 services on your workstation.

This is useful if you are running SharePoint 2010 on Windows 7 and don't want SharePoint to slow your machine down when it's not really needed.
    ...
    http://sharepointserviceman.codeplex.com/
    MARTIN_ES
    MARTIN_ES --- ---
    PETVAL: jenze to u mrkvosoftu nikdy nevis, ja bych si nainstalil VS 2008...mozna ze se tomu VS 2010 nelibi winserver2003.....btw, s temi sablonami workflow sem mel taky trapeni, neco podobneho mi to hlasilo, kdyz jsem ve VS2008 x86 chtel pro MOSS2007 x64 udelat workflou ze sablony
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    NECROMAN: no ale proc by tam potom byly sablony pro 2007?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETVAL: neni to tim, ze ve VS 2010 lze programovat jen pro SP 2010 a ve VS 2008 jen pro SP 2007? Aspon jsem to tak nekde zaslechl.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    nenarazili jste nahodou na tenhle problem?

Win 2003 32b, pouze WSS i WSS & MOSS 32b, Visual Studio 2010

ve VS otevru novy projekt, workflow pro Sharepoint 2007 na frameworku 3.5 a vyskoci na me:

Exception of type 'System.PlatformNotSupportedException' was thrown.

na webu jsem nasel, ze tenhle problem meli vetsinou na 64b OS & Sharepointu a stacil jeden registry zaznam, coz mi nepomaha. WTF?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    OLA44: nevim, protoze tuhle stranku neresim, pokud budes hvezda, asi by to zalezelo na domluve, ale jinak myslim ze slusnej brnenskej plat :))
    OLA44
    OLA44 --- ---
    kolik by to hodilo?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MARTIN_ES: ideálně za sebou mít nějaké programování v Sharepointu a C# obecně, pak by hodně pomohlo JS+jQuery, aspoň základy HTML+CSS by měly být samozřejmost, a další věci typu Python a MS-SQL by byly taková třešnička :)) a samozřejmě být schopen trochu programátorsky myslet, ne jen coder, který potřebuje všechno do detailu zadané
    takového člověka bychom brali z fleku... bez té praxe v Sharepointu už bychom se nad tím rozmýšleli, ale kvalitních programátorů není nikdy dost, takže i tak by to stálo za úvahu...

(což je nabídka i pro ostatní čtenáře, kterým by nevadilo pracovat v Brně :)
    MARTIN_ES
    MARTIN_ES --- ---
    KERRAY: co bych k tomu mel umet?
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    mnooo, je to len otazka casu (a potom asi aj pozicie, kolektivu, sefa, vyhod a mzdy) :D
    Ale vecne na tak pre neho nevyhovujucom mieste hadam nevydrzi...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CERTICA: nechal by se? .))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam