• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    STORMTEK
    STORMTEK --- ---
    a ještě bych měl jeden dotaz. Jak updatovat infopath formulář, který je publikovaný přes form services a má pole pro digitální podepis. Při klasickém publikování z infopathu to v uložených a podepsaných formulářích z této šablony nahlásí chyby certifikátů a poté hlášku "nelze změnit výchozí hodnota protože je pole digitálně podepsáno"(nejsem si úplně jist tím přesným zněním a v angličtině jsem tu hlášku bohužel neviděl):( díky moc za odpověď
    STORMTEK
    STORMTEK --- ---
    Ahoj, nenašel jste někdo v sharepointu 2010 profile import přes nějaký ldap dotaz nebo to tam fakt není?díky
    HASH
    HASH --- ---
    JACHYMKO: moc dekuji
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    JACHYMKO: ten directory searcher pouzivam ve svych AD related skriptech, celkem pohoda
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    sharepoint 2007, v sablone
    <EnableTreeView>1</EnableTreeView>
    <EnableQuickLaunch>0</EnableQuickLaunch>

kdyz z ni zalozim sajtu, tak jsou hodnoty presne naopak. wtf?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    HASH: btw muze se ti hodit

Troubleshooting Kerberos in a SharePoint environment (Part 1)
    http://www.windowsecurity.com/articles/Troubleshooting-Kerberos-SharePoint-environment-Part1.html
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Muzou snad myslet zmenu protokolu - tam je na vyber NTLM a Kerberos (pripadne formulare), ale ty ruzne protokoly stejne cumi do jedne databaze AD LDAP
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HASH: Ale vzdyt domena preci je LDAP... AD je LDAP databaze...
    HASH
    HASH --- ---
    ARIAEL: No vsak prave...ja naprosto netusim, co mam v tom sharepointu nastavit...

Mam zadani "misto overovani v domene, to chceme pres LDAP"

Ale ze bych v administraci sharepointu v mistech k tomu urcenych aspon zhruba tusil, co mam udelat, se rict neda...a z tech odkazu co mi posilal PETVAL jsem k memu problemu nevycetl vubec nic
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HASH: Ja tedy prestavam vubec tusit co tu resis.... Jaky PHP proboha? Vzdyt v PHP v sharepointu neni ani jeden znak...

Petval ti uz daval link na nastaveni providera overovani. NTLM provider overovani je tam defaultne zapnuty a nastaveny pokud mas stroj v domene. A cele se to dela primo v GUI prostredi sharepointu administrace daneho webu...
    HASH
    HASH --- ---
    PETVAL, ARIAEL: to je vsechno super, ale ja mam sharepoint server v domene a tohle :

dal naprosto netusim, jak pokracovat

proto bych si tu pomoc klidne i zaplatil, zacina to pro me byt dost kriticke...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    HASH: potrebujes si nakonfigurovat noveho poskytovatele overovani, ktery napojis na svuj LDAP a nechas pak uzivatele prihlasovat formularove

CA / Applications / Authentication providers.

http://blogs.msdn.com/b/sharepoint/archive/2006/08/16/702010.aspx
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HASH: Aha - takze server sharepointu je MIMO domenu a ty jen potrebujes zprovoznit autentizaci pres domenu. Nepotrebujes Kerberos atd, staci ti starsi NTLM.

Ten server je pod tvoji spravou a kontrolou?
    HASH
    HASH --- ---
    ARIAEL: ted me to bezi pred domenu a potrebuju se hlasit pres LDAP

vic nevim, vic netusim, implementaci nechapu, radu si zaplatim
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    p.s. Nevite nekdo o nejakem skoleni na Sharepoint 2010? Certifikovane pokud mozno.
    To co jsem se koukal na netu jsem nasel nejake rozpacite neurcite nabidky nekdy na konec roku :(
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HASH: Pres LDAP - ti je snad normalne, ne? Myslis tim spis Kerberos?
    HASH
    HASH --- ---
    marne tu bojuji se sharepointem a se sefem (fyziologicky ustav 1. lekarske fakulty univerzity karlovy) jsme usoudili, ze potrebuju odborny techsupp

nevite o nekom, kdo by mi mohl venovat treba 1-2 hod tydne jenom na nasmerovani spravnym smerem ?

potrebuju treba rozchodit autentizaci pres LDAP a je to tezce nad moje sily

bylo by to samozrejme zaplaceny a preferoval bych nekoho, kdo mi to udela bokem, nez standardni kontrakt pres firmu...
    PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    cau, pls nemeli byste nekdo link na nejaky manual v cestine, mam tady jen tu bichli od Microsoftu v AJ a nechce se mi to tam hledat, google nic nenasel..
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    dotaz na vyvojare:
    ve VS2008 mam projekt se sablonama stranek a usercontrolem, featurou deploynu a jsem schopen pouzivat v sharepointu. ale ve VS neumim tu stranku zobrazit v design view, VS vadi, ze nema master page. zkusil jsem ji pridat k projektu, ale nepomaha.

co delam blbe?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    OLA44: no mimimalne, kdyz se podela upgrade a resi se to zastavenim a nastartovanim web app sluzby, tak by se to ztratilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam