• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    nesetkali jste se uz nekdo s tim, ze by DisableLoopbackCheck pripadne ta prvni metoda ze znameho KB nevyresily problem pri pristupu z tohoto serveru na nem bezici sharepointi webovou aplikaci, ktera ma jine nez netbios jmeno, kdyz je webserver na 2008 R2? Foundation RTM a/nebo CU October 2010
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    netusite nekdo, jak zabranit workflows z nejake solution, aby se pri deaktivaci/aktivaci te solution hodily do stavu "zadne nove instance"?
    STORMTEK
    STORMTEK --- ---
    E_D: já bych tomu tu noc nechal;)
    E_D
    E_D --- ---
    Pls nemate nekdo zkusenosti s Xavor Sharepoint 2010 migrator?

snazim se prenest obsaz z jednoho serveru (WSS 3.0 SP2) na druhy server MOSS2010 coz by tenhle soft pry mel umet, ale skoncim na:

Progres: Fixing Export manifest for import

prenaseny obsah uz mam stazeny v *.dat files a ted ho potrebuju importovt, ale proste to konci na tom co jsem psal o par radek vis..

nicmene error zadnej tak mam byt trpelivej a nechat to treba pres noc?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    lol
    A new college grad working for me recently described SharePoint as “a convenience store without the convenience”.

http://www.endusersharepoint.com/2010/12/07/sharepoint’s-inconvenient-truth/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ty ribbony nám byl čert dlužen :))
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Nestalo se vam nekdy ze Web Parta funguje dobre v jedne zone a v druhe ne? :D
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Resili jste nekdo povoleni/zakazani HTTP TRACE na externi farme?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PETVAL: No to jo, kdyz jsem se jich ptal na jejich nabidku na premigrovani mych dat (cca 5 GB dat, zmena jazyka a zmena domeny) tak jejich nabidka znela na nejakych 15k euro...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    avepoint je super, ale kdyz reknes, ze jses z vychodni evropy, tak se muzou pretrhnout a s cenou jdou dost dolu
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    SharePoint Administration, Backup & Restore, Migration, and Storage.
    http://eu.avepoint.com/

Umi to super veci, ale je to taky super drahy... A musim rict ze to psal nekdo kdo mel velice zvlastni predstavy o user friendly a logickem intuitivnim prostredi...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jo prisel jsem na zpusob jak to udelat. Jo a jeste jsem pritom i menil domenu :))

Kdyz jsem si vse pripravil tak migrace slapala tak ze jsem vse jen klikanim prehazoval z jednoho serveru na druhy, menil cilovou strukturu atd... Nasel jsem soft ktery to umi.
    Oficialne je dostupny jako demo s limitem 1GB prenesenych dat, ale pokud by mel nekdo velky zajem a nejakou hodne zajimavou flasku tak mu muzu prozradit svuj postup na resetovani licence do nekonecna :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ARIAEL: to se vubec divim, ze se ti to povedlo. ja zkousel cz->en z wss 3 na wss 3 a nebyli jsme uspesny.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    TENCOKACISTROMY: No ja to delal na MOSS a problemy jsem resil 4 mesice... Ale tam se menil jazyk z cestiny na eng...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KERRAY: ok, diky. trochu se mi ulevilo :).
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TENCOKACISTROMY: tezko rict... nam to vetsinou slapalo, ale je to microsoft :/
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KERRAY: jsou tam nejaky custom webparty. ty ale muzu klidne prekompilovat. jsou ale pouzity v "normlanich" strankach a view u listu. listy jsou vytvoreny pres webovy rozhrani.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TENCOKACISTROMY: co jsem zatim mel moznost pozorovat, slo to hladce, ale pokud jde o nejaky custom solutions, muzou tam byt nejaky zadrhele - treba jako nahradit v .aspx strankach reference z SharePoint 12 na SP 14 :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    mate nekdo zkusenosti s presunem obsahu z WSS 3.0 na WSS 2010?
    je s tim problem nebo to jde "hladce"?
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    jen technicka... resim propojeni dvou excelovych tabulek... jedna rozsahla tabulka a v druhe je v podstate jen zobrazeny vycuc te druhe, tzn. jen neco... da se to aplikovat v ramci dokumentove knihovny? jde mi prave o to ze jeden soubor je v ramci jedne skupiny uzivatelu editovatelny a ten s tim vycucem informaci by mel byt pro cteni pro vsechny uzivatele sharepointu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam