• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    na to jsem narazil taky - když je v tom ů, tak někdy se otevře aspoň zpráva (bez obrázků samo) a někdy ne, protože url v prohlížeči je: mhttp://... nějaký random bug v js.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PETVAL: heheh, prý "občas funguje a občas nefunguje, i když je předmět zprávy stejný" :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    pokud používáte incoming email na seznamech a knihovnách, funguje vám pak zobrazení obrázků, pokud je předmětu mailu cz diakritika?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SharePoint 2013 RTM dostupny pro MSDN a TechNet predplatitele
    MSDN Subscriber Downloads
    http://msdn.microsoft.com/en-US/subscriptions/downloads/#ProductFamilyId=492
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    NECROMAN: to by mi bylo sumak, kdyby uz to uvnitr nevypadalo jako predvadecka toho, jak se veci nemaji delat :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KERRAY: no hlavne to cele bezi na .NETu 4.5 namisto 3.5, ma to silene naroky na RAM (ta free edice min 8GB, ta placena 24GB) a kazdy SharePoint stroj potrebuje externi Active Directory server, takze vyvoj offline na virtualu na notebooku asi uz jen tak nepujde.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, koukal jste už někdo na API 2013, jestli tam jsou opravené aspoň nějaké neduhy, nebo je to furt ten samej paskvil s novým nátěrem?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SharePoint a Office 2013 byly vcera dokoncene jako RTM, pro vyvojare a MSDN predplatitele budou dostupne v pulce listopadu.
    BlogPost
    http://sharepoint.microsoft.com/blog/Pages/BlogPost.aspx?pID=1035
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    zrovna zjistuju, ze XsltListViewWebPart nema zadnou metodu nebo property na zapnuti/vypnuti toolbaru. uzivatel to ma na par kliku, vyvojar at se pekne potrapi... a to si na to stezuji uz od 2007ky

Modifying the toolbar type of an XsltListViewWebpart programatically
    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/sharepoint2010programming/thread/a4b27730-dd81-4ff6-8003-a002a2fdec88/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TENCOKACISTROMY: já to vím, já to vím - existuje a rozvíjí se jako ukázka od základu domrveného software, který je ještě ke všemu docela široce nasazený a používaný
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    kdysi byla adventura I have no mouth and I must scream. Sharepoint je jeji pokracovani.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    brace yourself :)

linky v zahlavi
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ahoj ve spolek, byla na me hozena sprava firemniho sharepointu a nikdy jsem to nevidel, mate nejakej tip na dobrou knizku, nugget nebo jinej spusob jak se do toho rychle dostat nebo neexistuje zadnej zpusob jak tomu porozumet?:D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Stale nechapu jaka magicka sila zajistuje sharepointu jeho existenci na svete.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    já ten sharepoint miluju...

AfterProperties položky v ItemUpdating jsou prázdná v případě, že update byl udělaný v kódu

z AfterProperties se údaje získávají pomocí interních jmen polí... nebo se to aspoň (skoro) všude píše - až na to, že dokumentové knihovně v AfterProperties NEPOUŽÍVAJÍ interní jména polí: když už tam ta metadata jsou (a v případě, že nejsou vyplněná (asi), tak tam vůbec nejsou zmíněná, ačkoliv u seznamů jo), tak jsou tam pod DisplayName, a spousty standardních polí jsou přejmenovaná

no a že by to bylo zmíněné v dokumentaci, to bych byl asi hodně naivní... ale ani na blozích a fórech se na tyhle témata prakticky nedá narazit...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KUBIS: jediny co muzu nahodit, a co mozna ani bez dalsich uprav nefunguje, je balik https://github.com/kerray/NAVERTICA-SPTools, kterej ale jinak nikde neinzeruju, protoze to povazuju za dost hroznej bastl - tedy ne moc reprezentativni

aktualne to rozdelujem, cistime, vychytavame...

NECROMAN: i kdyz si tyhle veci resime sami, klidne by mne zajimaly detaily
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    hosi tak nahodte nejake linky ukazky dema ne?)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KUBIS: nase firma zas nabizi reseni automatickeho on-demand deployovani hotovych sharepointich modelu/webu, co si lze snadno nakonfigurovat a upravovat, tak kdyby to nekoho zajimalo :)
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    KERRAY: super, to me zajima... jak se vratim z dovolene bych se na to mrkl, diky
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KUBIS: kdybys měl chuť, ozvi se, máme pro SharePoint řešení, ve kterým se dá všechno řešit pomocí IronPython skriptů, a tím pádem na ohromnou spoustu věcí není potřeba žádný Visual Studio - webparty, event receivery, timerjoby, stránky... na pidi webparty je to skoro bych řekl ideál, na složitejší řešení až časem, až doděláme novou verzi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam