• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    HELMUT: Na zimu se samozřejmě těším. Je to moje první čtyřkolka a nikdy jsem s ničím takovým nejezdil. Naopak s krátkou Fabií na letních gumách mám pár osobních zkušeností ze závějí. :))) Jenom se trochu obávám vzhledu těch koberečků po několika zimních osolených jízdách. :/
    HELMUT
    HELMUT --- ---
    IKSIK: koupil sis subaru a mas obavu ze zimy? snad se na zimu tesis ne? :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Pogumovaný jsou a navíc jsou zdrsněný tak, aby necestovaly po podlaze. :)

T_MAX: OK. Nechám. Jsem je tady chtěl nabídnout, ale nic nebude. :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: pokud ty nový nejsou zespod ani pogumovaný tak rozhodně nezbavovat. Pokud budou mokry nebudou drzet tvar a budou se chovat jak mokrá zemovka..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: určitě bych si je nechal .. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: No uvidíme. Zimy se taky obávám. Myslíš, že bych se radši neměl zbavovat původních gumovejch rohožek, co tam zbyly z bazaru?
    4PTO
    4PTO --- ---
    KINGFISHER: [ IKSIK @ Fotky aut: vlastní, služební - V čem si NYXáci vozí p*del ]

IKSIK: snad budou v pohodě i v zimě.. protože jak je sníh, tak bývaj tyhle kobercový "koberce" spíš otravný i když jsou pogumovaný zespod..ale uvidíš sám, třeba budou ok :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KINGFISHER: Objednal na http://www.tepichy.cz . Střih tam mají snad pro všechny Subaru. ;-) Mě to přišlo na 1300kč. :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK: kdes to koupil a kolik stály?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Naše nový koberečky ;-)))

CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    IKSIK: Leda ze by se moje Subaru naucilo teleportovat...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Dneska jsem v Plzni potkal jednom moc hezký modrý dvojkový Legacy. Nebyl to někdo z vás? :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: dokuref! mít to předělaný řízení a bejt příští jaro, tak je moje :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    má někdo zbytečnejch 55 kolíků k utracení čistě za zábavu???
    http://www.subaruclub.cz/classifieds_detail.php?id=10008
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    ...ale hodily by se. Bych je zepředu přendal dozadu. Tam jsou ty kola zase zbytečně utopený. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Toho bych si asi všimnul když jsem tam ty kola dával. :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: a nebo tam máš podložky ani o tom nevíš :) a add kontrola velkýho TP na silnici.. tak čerti už mají/testujou/používají online databázi, ale daleko větší průser by byl při nehodě pokud jde o prachy.. to pak vyšťourají xenony, sportovní nehomologovaný podvozky ap. Když už jiný kola, tak včetně té byrokracie (-aspoň já teda v tomhle jsem měkkej, protože vím že kdyby cokoliv, tak se tím budu ochomejtat taky :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Na druhou stranu...i když mám předepsanej rozměr, tak se mi zdá, jako by mi přední kola vyčuhovaly přes blatník, takže kdybych dal užší, tak by to byl vlastně přínos. Ale ještě zkontroluju, jaký maj ty kola ET.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Tp neni jen o Havarijku, ale pokud někoho sestřelí a bude to za hodně, tak se v tom jeho pojišťovna začne vrtat a nevyplatí nic z povinnýho ručení .. takže tohle bych fakt zbytečně neriskoval :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    IKSIK: Nejde jen o zrychleni, ale i o to, jak to drzi v zatackach, na horsim povrchu, v kritickych chvilich (prudke trhnuti volantem) a podobne. Jinak, co se tyce tech rozmeru, policie te s tim pri bezne kontrole sice nebude prudit, ale pri nejake bouracce by ti to mohlo pritizit. Udajne i pojistovny ti pak nemusi vyplatit havarijko, ale to te asi netrapi :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam