• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    IKSIK: to je dobře!, aspon můžete jezdit dveřma napřed! :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak jak to vidíte zejtra s tím Pískem? Počasí vypadá dost na prd. :-(
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    ja jsem vam to rikal :o)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB:
    COMMANCHE: ale jinak jsme tu všichni šašci :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KINGFISHER: Nejsem sice expert, ale difuzor pri takove svetle vysce je asi neprilis ucinny. IMHO v tomto pripade jde spis o vzhled.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KINGFISHER: Tak zrovna tenhle difuzor bude s dost velkou pravdepodobnosti taky votuzing.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Promiň, ale srovnáváš rézu s forestrem? A jestli si myslíš, že je forester rally, nebo okruhový auto, pak si myslim, že je naše debata opravdu o hovně ..

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat: co jinýho je tuzing, než to, aby to vypadalo líp? (rád bych zvýraznil slovo "vypadalo", protože k ničemu jinýmu to neni - to si bohužel neuvědomujou všichni ty dvacetiletý uhrovatý týnejdžři, co si olepěj golfa 1,4i po pradědovi, přidaj pár křídel od stíhaček a pak to hrotěj na světlech)

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    T_MAX: Forester STi neni offroad jestli ti to nedošlo. ty lamináty se tam nedávaj jenom proto, aby to vypadalo vytuzený, ale aby to vypadalo líp. to, že se ti to nelíbí neznamená, že to je špatně.

difuzory, čistě funkční záležitost..

T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Hele, bylo nám tu vcelku dobře, než jsi si sem přišel honit ego ..

Mě zas bavěj kreténi, co si za každou cenu nalepěj cokoliv laminátový na auto, jen aby vypadali strašně vytuzený - můžeš mi říct jedinej důvod, proč si na offroad dávat laminátový prahy a spoiler? (kreténismus jako důvod neberu) ..
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    JESSE_MORENO:
    Tady zatim nic takovýho nevnímám...tohle je první flame od založení týhle diskuze a doufám, že poslední...

můžem se klidně bavit o tom jestli to lízátko a prahy jsou hnusný nebo ne, ale bez šašků, pičusů, pizd atd...

konec OT keců...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: :)) slušný :))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    JESSE_MORENO:
    KINGFISHER:
    Ale no tak pánové.....urážky a nadávky si nechte do jiných diskuzí...opravdu nechci rozdávat RO a Banány...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Tak proč tam má přilepený to lízátko vepředu na spoileru a ty prahy? To nejsou originální díly ..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Subaru Forester STi - Mini Test Road Test - Auto Reviews - Car and Driver
    http://www.caranddriver.com/reviews/car/04q3/subaru_forester_sti-mini_test_road_test
    265 koní...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    T_MAX: to takhle ale sjelo z výrobní linky ty šašku.

T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: tyvole, to je úplně strašný !!! Já bych těm lidem lámal ruce za takovýhle paskvily :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    16.10.2010
    SUBARU KLUB - Diskuse - Monte Písek vol. IV
    http://www.czechsubaruclub.cz/forums.php?m=posts&q=1147

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Beauty... My Forester STi - Subaru Forester Owners Forum
    http://www.subaruforester.org/vbulletin/f115/beauty-my-forester-sti-38355/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem dneska potkal... Forester STi ... ty ofuky vypadaj luxusně.. docela by si zasloužil celej přestříknout.. (zboku takovej poškrábanej od křoví a taky ten čumák se loupe)

T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: stejně se mi nejvíc líbí 9. generace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam